Afbeelding

ZZP4Delft organiseert Social Monday voor de Delftse Uitdaging

vaste rubrieken

Editie: Week 8, Jaargang 22 |

De eerste Social Monday van het jaar 2014 is op maandag 3 maart a.s. al een feit bij Top Desk aan de Martinus Nijhofflaan.

DELFT – De eerste Social Monday van 2014 is op zondag 3 maart a.s. een feit. Dan organiseert ZZP4Delft voor de Delftse Uitdaging deze bijeenkomst waar organisaties met elkaar kunnen brainstormen en elkaar kunnen inspireren over het thema dat hen raakt. De Social Monday vindt plaats van 16.00 uur tot 18.00 uur bij Top Desk aan de Martinus Nijhofflaan 2.
De Delftse Uitdaging heeft meerdere keren ‘de vraag’ gekregen: ‘hoe kun je als stichting de vrijwilligers betrokken en vast houden?’ Hoe kun je als organisatie je medewerkers aan je binden. “Wij weten dat dit een onderwerp is dat veel kan opleveren. Daarvoor zijn wel de juiste tools nodig”, aldus de Delftse Uitdaging. “Stel je voor: de voelbare Verbondenheid & Loyaliteit van de vrijwilligers om je samen in te zetten voor de doelstellingen! Dat wordt onder tools verstaan.”
Iedereen wordt met plezier uitgenodigd om te komen brainstormen over de manier waarop die verbinding en loyaliteit bereikt kan worden. Het thema van deze Social Monday is dan ook: ‘Het binden en boeien van vrijwillige medewerkers’. De Delftse Uitdaging biedt een inspirerend handvat voor het gewone personeelsbeleid en het beleid voor vrijwillige medewerkers. Een klein tipje van de sluier. Wolter Smit, CEO van Topdesk, is één van de inleiders en zal de toehoorders kort meenemen naar een jaar geleden en vertellen hoe Topdesk 'Werkgever van het jaar 2012' is geworden. De Delftse Uitdaging kan deze keer maar dertig personen indelen, dus het is wel zaak om je snel aan te melden.
Over het succes van Social Monday
Het brainstormen door een organisatie blijkt elke keer weer veel op te leveren voor zowel de vragende organisatie als de deelnemers. De organisatie krijgt een schat aan nieuwe ideeën én houdt er een groep nieuwe ambassadeurs aan over. Want doordat de deelnemers zich voor hen hebben ingezet, worden ze enthousiast en gaan ze erover vertellen in hun netwerk. De deelnemers gaan met voldoening én met verdiepte contacten naar huis: doordat ze samen iets hebben neergezet met, hopelijk blijvende, impact. Ze hebben de onderlinge contacten versterkt en verrijkt. De Social Mondays staan open voor alle leden van de Delftse Uitdaging: maatschappelijk betrokken bedrijven en organisaties die zich aan dit netwerk hebben verbonden. Voor geïnteresseerden zijn Social Mondays de ideale manier om kennis te maken met de Delftse Uitdaging. Zij zijn van harte welkom om een keer als introducée aan te schuiven.
 

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12