Afbeelding

Grootse Kerstmarkt in de Hoven Passage op zaterdag 14 december

vaste rubrieken

Editie: Week 49, Jaargang 21 |

DELFT – Het is weer zo ver. In de Hoven Passage wordt op zaterdag 14 december a.s. van 17.00 tot 21.30 uur een grootse Kerstmarkt gehouden. De Hoven Passage zal een heel gezellige sfeer uitstralen, met veel gezelligheid, warmte en licht.

In het winkelcentrum zullen vele kramen opgesteld staan. De bezoekers van de Kerstmarkt kunnen genieten van allerlei lekkers, zoals poffertjes, warme broodjes kip, braadworsten, oliebollen, een puntzak patat, erwtensoep, glühwein, chocolademelk of een kerstbiertje. En dit alles in een sfeervolle ambiance, met kerstbomen geleverd door Rodenburg Home & Garden. Het is er allemaal en nog veel meer!
De Kerstman komt ook naar de Kerstmarkt en deelt een chocoladeverrassing uit aan de kinderen. Op vier uitgiftepunten worden gratis suikerspinnen uitgedeeld. Er is een draaimolen en kinderen kunnen onder begeleiding kerstkoekjes maken. U kunt in de arrenslee op de foto en de bekende goochelaar Jerry Mensing laat in Dickens stijl trucjes zien. Er is een professioneel koor in Dickens stijl, dat prachtige kerstliederen ten gehore brengt. Ook is er een kerstclown, die kunstige vormen maakt van ballonnen. Ook kunt u wederom genieten van een demonstratie Ice Carving. Hoe kunstig worden de ijssculpturen gemaakt! De kerstmarkt wordt sfeervol verlicht en op de gehele markt zal stemmige kerstmuziek te horen zijn.
Alle attracties zijn geheel gratis, met uitzondering van de fotoshoot in de arrenslee.

Gratis kerststukjes maken! Doorlopend voor kinderen tussen 12.00 en 17.00 uur. Voor volwassenen op voorinschrijving van 18.00 tot 20.00 uur, inschrijven bij Hobby Voordelig (vol is vol).

De Kerstmarkt begint om 17.00 uur met het zingen van het kerstkoor in Dickens stijl: de Xmas Vocals. Dit koor treedt tijdens de Kerstmarkt maar liefst vier keer voor u op. Om ongeveer 21.00 uur is er een spectaculair vuurwerk.

Wilt u dit fantastische evenement ook beleven? Noteer zaterdag 14 december a.s. dan in uw agenda. U kunt de hele dag gratis parkeren in de parkeergarage en op de parkeerdekken van de Hoven Passage en Albert Heijn.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12