Afbeelding

Huis te koop: Zambezilaan 2, Delft

onroerend goed

Na het krijgen van hun tweede dochter gingen Hans Duinker en zijn toenmalige vrouw op zoek naar een huis met grotere kinderkamers. Ook wilden ze graag in Delft blijven wonen, maar dan wel een beetje aan de buitenkant vanwege de groene omgeving. Het huis in de Zambezilaan paste vervolgens perfect in het plaatje.

Het mooie aan de woning is dat het een hoekwoning is met een hele vrije, groene kant. Door de ligging op de hoek, is het huis met zijn breedte van zes meter, breder dan de andere huizen in het rijtje en heeft het een grote tuin. Het huis is volgens Hans ook zeer praktisch. “Het huis is helemaal recht, waardoor we geen verloren vierkante meters hebben door schuine daken. Bovendien heeft het huis ook veel mogelijkheden. Ik heb het dan ook al twee keer uitgebouwd, waardoor het nu zeven kamers heeft.” 

Het huis is met zijn drie verdiepingen en die breedte dus erg ruim. In de tuin staat bovendien een dubbele schuur waar veel in kan worden opgeborgen. Ideaal bijvoorbeeld voor scooters of motoren. 

Over de ligging van het huis heeft Hans niets te klagen. Vlakbij uitvalswegen A4 en A13 is het een fluitje van een cent om bij zijn werk in Amsterdam te komen en toch zit hij ook in een mum van tijd in de stad. 

De huidige vriendin van Hans woont in Capelle en werkt in Rotterdam, waardoor het niet handig zou zijn als ze bij Hans zou intrekken. Daarom wil Hans zijn huis graag verkopen en vervolgens op zoek gaan naar een huis in de buurt van Rotterdam om met zijn vriendin te gaan wonen. 

Zijn huidige huis is volgens Hans geschikt voor gezinnen met meerdere kinderen. “Het zou bijvoorbeeld ook ideaal zijn voor gescheiden gezinnen die bij elkaar komen en aan beide kanten kinderen hebben.” Dit huis wordt gekenmerkt door zijn vele kamers waardoor er aan ruimte geen gebrek is. Ook mensen met een bedrijfje aan huis zouden hier prima kunnen wonen en één van de kamers kunnen uitkiezen om als kantoorruimte te gebruiken.

Door de tijdelijke maatregel van de overheid bespaart dit huis ruim 12.000 euro aan overdrachtsbelasting. De vraagprijs voor deze woning is € 319.000 k.k. Geïnteresseerd in deze woning? Voor meer informatie: ZO makelaars, (015) – 2129988 of www.zo.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12