Sinds eind vorig jaar is de nieuwste Kia EV9 te ontdekken in de showroom aan de Schieweg.
Sinds eind vorig jaar is de nieuwste Kia EV9 te ontdekken in de showroom aan de Schieweg.

Top service bij Zeeuw & Zeeuw Kia Delft!

Algemeen

DELFT - Bij Zeeuw & Zeeuw Kia Delft vindt u alles wat met Kia te maken heeft. De medewerkers hebben passie voor het merk Kia en zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Kia Delft helpt u niet alleen bij de aanschaf van een nieuwe Kia, maar ook bij alles wat daar verder bij komt kijken. Van financiering tot verzekering en van signing tot laadpaal, Kia Delft neemt al uw zorgen uit handen! Naast de nieuwste Kia-modellen kunt u bij Kia Delft ook terecht voor mooie en betrouwbare occasions, waar de specialisten u graag meer over vertellen.

Kia EV9
Sinds eind vorig jaar is de nieuwste Kia EV9 te ontdekken in de showroom aan de Schieweg. Deze 100% elektrische SUV is al een tijdje te bewonderen in de showroom en beschikt over de nieuwste rij technologieën, batterijtechnieken en een riante actieradius. Verkoopadviseur Peter Eggermont is enthousiast over deze nieuwste SUV: “De Kia EV9 is vol elektrisch, heeft standaard zeven zitplaatsen, een 99.8 kWh batterij en een actieradius tot wel 541 kilometer. De auto laadt snel op, waardoor je na 15 minuten laden al snel 250 kilometer kunt rijden.” Hiermee doelt hij op de 800V-ultra snelladen mogelijkheid, waarmee de batterij van 10 tot 80% kan bijladen in ongeveer 24 minuten. Wel moeten mensen volgens Eggermont bij sommige modellen rekening houden met lange levertijden: “We hebben wel eens te maken met levertijden die kunnen oplopen tot 14 maanden. Dit is zeker niet bij alle modellen het geval, maar het is wel belangrijk dat mensen zich ervan bewust zijn dat dit voor kan komen.”

Bent u nieuwsgierig geworden? Kom gerust eens langs in de showroom aan de Schieweg 53 in Delft! Meer informatie is eenvoudig en snel te vinden op www.zeeuwenzeeuw.nl.