Jeffrey, Marja en Martin nemen uitgebreid de tijd om u mee te nemen in hun indrukwekkende showroom.
Jeffrey, Marja en Martin nemen uitgebreid de tijd om u mee te nemen in hun indrukwekkende showroom.

Klaas Vaak Bedden: een begrip in Delft!

Algemeen

DELFT - Bij Klaas Vaak Bedden in Delft bent u al sinds 1980 aan het juiste adres voor luxe en op maat gemaakte bedden. In hun onlangs vernieuwde winkel achter de Nieuwe Kerk nemen Martin, Marja en Jeffrey uitgebreid de tijd om u mee te nemen in hun indrukwekkende showroom.

Inmiddels zet slaapvoorlichter Martin Trompert met de derde generatie binnen dit hechte familiebedrijf met veel plezier het werk van zijn vader voort. Dit doet hij niet alleen, maar samen met zijn vriendin Marja en haar zoon Jeffrey. “U bent van harte welkom in de fraaie showroom in onze winkel aan het Vrouwenregt 12 in Delft. Deze winkel hebben we in 2023 helemaal vernieuwd en voorzien van een geweldige upgrade”, vertelt Martin. Onder het motto ‘Slapen is ons vak’ geven Martin, Marja en Jeffrey u hier graag het beste advies om uw eventuele rug- of nekklachten te bespreken. Ook geven ze u graag uitleg over een goed en gezond slaapcomfort, waardoor u uiteindelijk met een perfecte combinatie de winkel verlaat! “De bezorging en montage van uw keuze kunt u vervolgens kosteloos en zonder zorgen overlaten aan onze professionele vakmensen. Bij deze levering kunt u uw oude matras meegeven en wordt deze milieuvriendelijk gerecycled. Ook krijgt u bij ons maar liefst 10 jaar garantie op alle slaapsystemen en matrassen”, aldus Martin.

Bezoek
Wat belangrijk is om te vermelden is dat Klaas Vaak Bedden geen online verkoop heeft! U kunt via www.klaasvaakbedden.nl natuurlijk wel een kijkje nemen in hun brede assortiment aan producten van topmerken. Vervolgens kunt u zelf een afspraak inplannen om langs te komen in de winkel! 

Voor eventuele vragen is het natuurlijk altijd mogelijk een mailtje te sturen naar info@klaasvaakbedden.nl of te bellen naar 015-2120162.