Het Dutch Dream team staat voor u klaar om u te adviseren. (Foto: PR)
Het Dutch Dream team staat voor u klaar om u te adviseren. (Foto: PR)

Warm beddengoed, de oplossing tegen de koude nachten

Algemeen

DELFT - Het wordt weer eerder donker en de nachten worden kouder. Hoe fijn is het om deze wintermaanden in een lekker warm bed te kruipen? Bij Dutch Dream Slaapcomfort geniet u ook tijdens deze periode van een fijne temperatuur tijdens uw nachtrust.

Dutch Dream heeft bedtextiel dat is ontworpen om u tijdens de wintermaanden heerlijk warm te houden. Een voorbeeld hiervan is een donzen dekbed. De donzen dekbedden van Dutch Dream houden uitstekend uw lichaamswarmte vast, laten transpiratie goed door en kunnen het hele jaar worden gebruikt. Bovendien zijn ze licht van gewicht en gaan ze bij goed onderhoud lang mee.

Warm beddengoed, de oplossing tegen de koude nachten
Als oplossing tegen de koude nachten biedt Dutch Dream een assortiment beddengoed met uitstekende isolerende eigenschappen. Flanellen beddengoed is bijvoorbeeld ideaal voor wie snel last heeft van de kou. Het is fluweelzacht, warmte-isolerend en past zich snel aan uw lichaamstemperatuur aan.

Waterbedden 
Voor degenen die het snel koud hebben, is een waterbed ook een perfecte keuze. Een waterbed biedt ontspannende warmte tijdens de wintermaanden. Met het verwarmingselement kunt u de gewenste temperatuur zelf regelen. Hierdoor ontspannen uw spieren en kunt u genieten van een aangename temperatuur.
Een waterbed is daarnaast uiterst comfortabel en verlaagd uw last op drukpunten. Het water past zich geruisloos aan uw bewegingen aan en biedt de juiste ondersteuning die uw lichaam nodig heeft.

Persoonlijk advies
Bij Dutch Dream begrijpen ze dat iedereen uniek is en individuele behoeften heeft als het gaat om slapen. Daarom bieden ze niet alleen hoogwaardige producten, maar ook deskundig persoonlijk advies. De gespecialiseerde verkopers nemen de tijd om uw slaapgewoonten en voorkeuren te begrijpen, zodat ze u kunnen helpen bij het vinden van de perfecte oplossing voor een goede nachtrust. Of u nu op zoek bent naar warm bedtextiel, overweegt om over te stappen op een waterbed, of graag advies wilt over matrassen en boxsprings: het Dutch Dream team staat voor u klaar om u te adviseren.

Wilt u tijdens de wintermaanden genieten van een fijne temperatuur in bed? Kom dan gerust langs bij een van onze winkels. Voel de materialen, probeer de producten uit en ervaar zelf hoe deskundig persoonlijk advies uw slaapervaring kan verbeteren. Dutch Dream Slaapcomfort is te vinden aan de Schieweg 87C in Delft (tegenover de Makro) en heeft ook vestigingen in Naaldwijk (Gildestraat 227A), Hazerswoude, Alphen aan den Rijn en Ter Aar.