Bij fietsspecialist Profile van der Plank koopt u de mooiste elektrische fietsen. Van links naar rechts: Jos, Reinier, Silvio en Quinten.
Bij fietsspecialist Profile van der Plank koopt u de mooiste elektrische fietsen. Van links naar rechts: Jos, Reinier, Silvio en Quinten.

Shop uw elektrische fiets bij van der Plank!

Algemeen

DELFT - De elektrische fiets wordt steeds populairder bij mensen, maar ook bedrijven gaan steeds meer elektrische fietsen aanbieden aan hun werknemers. Bij fietsspecialist Profile van der Plank koopt u de mooiste elektrische fietsen van verschillende topmerken.

Het team van deze fietsenwinkel aan de Papsouwselaan helpt u graag met het vinden van de elektrische fiets die het best bij u past! Er is een ruime keuze uit verschillende topmerken. Zo heb je keuze uit elektrische fietsen van Batavus, Sparta, Gazelle en Dutch ID. De fietsen van Dutch ID zijn exclusief verkrijgbaar bij Profile ‘de fietsspecialist’. Deze elektrische fietsen zijn ontworpen en worden stuk voor stuk met de hand gemaakt. Bij Profile van der Plank adviseren ze u graag over een fiets die past binnen uw budget. Naast de keuze uit een ruim aanbod aan elektrische fietsen, bieden ze bij Profile van der Plank een Profile Servicepas aan. Deze krijg je gratis bij aankoop van een nieuwe elektrische fiets en je kunt vrijwel altijd kiezen om het garantiepakket van vijf jaar te koppelen aan deze pas. Dit garantiepakket is het meest uitgebreide servicepakket met maar liefst vijf jaar garantie op de hele fiets! Op deze manier heeft u de zekerheid dat u vijf jaar lang zonder zorgen kunt fietsen op uw elektrische fiets.

Natuurlijk bent u bij Profile van der Plank ook aan het juiste adres voor nieuwe stadsfietsen, tweedehands fietsen, fietsonderdelen, accessoires, kleding en natuurlijk voor onderhoud en reparaties! In de showroom kunt u het hele aanbod eens goed bekijken, waarna het ook mogelijk is om de fiets even goed te testen tijdens een proefrit. Een fiets moet er namelijk niet alleen goed uitzien, maar ook comfortabel zijn! Voor meer informatie kunt u terecht op www.profiledefietsspecialist.nl of kunt u altijd langskomen in onze showroom aan de Papsouwselaan 135 in Delft.