Peter Eggermont (links) neemt het stokje over van Elgin Herfst (rechts) bij Zeeuw & Zeeuw Kia Delft
Peter Eggermont (links) neemt het stokje over van Elgin Herfst (rechts) bij Zeeuw & Zeeuw Kia Delft

Nieuw gezicht Kia Zeeuw & Zeeuw Delft

Algemeen

DELFT - Aan de Schieweg 53 vindt u Zeeuw & Zeeuw Kia Delft, waar u terecht kunt voor nieuwe Kia modellen, Kia occasions en nog veel meer. Per 15 mei 2023 zal er bij Zeeuw & Zeeuw Kia in Delft een nieuwe vestigingsmanager zijn. Deze nieuwe vestigingsmanager is zeker geen onbekende en neemt genoeg ervaring mee naar Delft. 

De oude vestigingsmanager, Elgin Herfst, gaat namelijk aan de slag in Zoetermeer. Voor hem is dit geen onbekend terrein, hij werkte er namelijk al vier jaar lang. “Ik ga daar verder in dezelfde functie als vestigingsmanager. Met mij zullen nog een aantal collega’s vanuit de werkplaats ook verhuizen naar Zoetermeer.” De nieuwe vestigingsmanager, Peter Eggermont, komt over vanuit de vestiging die binnenkort gaat sluiten in Voorburg. Hij is er, al zegt hij het zelf, eigenlijk maar een jaar tussenuit geweest.  ”Ik heb hiervoor 12 jaar in Delft gewerkt en ben eigenlijk maar een jaar weggeweest. Net als Elgin gaan er met mij ook een aantal medewerkers uit Voorburg mee naar Delft.” 

Geliefd
Uiteraard kunt u bij Zeeuw & Zeeuw Kia Delft gewoon de service verwachten die u gewend bent. Naast de nieuwste Kia modellen kunt u bij Zeeuw & Zeeuw Kia Delft ook terecht voor Kia occasions, Kia onderhoud, Kia lease en Kia reparatie. Naast Kia occasions hebben ze hier ook occasions van andere merken op voorraad. In 2022 was Kia het best verkochte automerk in Nederland en deze lijn hebben ze in 2023 gewoon doorgetrokken. In de maand april was Kia namelijk wederom het best verkochte merk in Nederland. Dit geeft aan dat Kia een geliefd merk is onder de auto’s. Voor een kijkje in de showroom staan Peter Eggermont en zijn team vanaf 15 mei van maandag t/m zaterdag voor u klaar aan de Schieweg 53 in Delft!