Tot 30 juni is het Occasion Sensation bij Zeew & Zeeuw Kia Delft.
Tot 30 juni is het Occasion Sensation bij Zeew & Zeeuw Kia Delft. Foto:

Occasion Sensation bij Zeeuw & Zeeuw Kia Delft

Algemeen

DELFT - Wie een nieuwe auto wil, zal even geduld moeten hebben. Door chiptekorten en gesloten fabrieken in China loopt de levertijd van nieuwe auto’s flink op. Ook bij Zeeuw & Zeeuw Kia Delft. Maar geen nood: wie snel wil rijden kan altijd een keuze maken uit één van de vijftig á zestig occasions die Zeeuw & Zeeuw Kia Delft  op voorraad heeft.

“En zeker deze maand ben je dan gunstig uit”, belooft vestigingsmanager Elgin Herfst. “Tot 30 juni hebben we namelijk de Occasion Sensation Actie. Met 500 euro extra op je inruil. En je rijdt snel.” Bovendien krijg je sinds 1 juni ook standaard 12 maanden BOVAG-garantie. “Dat is nu wettelijk geregeld”, legt Elgin uit. En natuurlijk is de auto tiptop in orde en heeft die 12 maanden APK. Maar vaak is dat alleen maar extra, want de meeste occasions die Zeeuw & Zeeuw Kia Delft hebben zelfs nog fabrieksgarantie. “Wij specialiseren in jong gebruikt. Met een lage kilometerstand, en in verschillende prijsklassen, van 5000 tot 35.000 euro.” Je vindt bij Zeeuw & Zeeuw Kia Delft  occasions van alle merken, zoals deze Seat Mii die net binnen is. De auto komt weliswaar uit 2012, maar met een tellerstand van slechts 100.625 heeft deze auto nog heel veel mooie kilometers voor de boeg! Uiteraard is deze Seat Mii compleet uitgerust met onder andere airconditioning, radio en navigatie. De auto is uitstekend onderhouden en bovendien krijg je er ook nog eens APK voor vijf jaar gratis bij. En dat allemaal voor een heel vriendelijke prijs van 6495, – euro.

Elektrisch
Lange levertijden betekenen niet dat er niets gebeurt op het nieuwe-autofront. “Eind juni komt de nieuwe Kia Niro hybrid binnen”, aldus Elgin. Een maand later de Niro EV. Het is duidelijk: de autotoekomst is hybride/elektrisch. “De occasionmarkt voor elektisch begint ook op gang te komen”, vertelt Elgin. Daarom hebben wij nu al een EV-pack voor occasions, voor 249 euro. . Daar is een health-check van de accu bij inbegrepen, en we controleren de contactpunten, de laadkabels en de remvloeistof. De komende jaren zal de markt voor elektrische occasions alleen maar groter worden. Maar wij zijn voorbereid.”