Een mooie Lexus UX250 uit 2020. (Foto: PR)
Een mooie Lexus UX250 uit 2020. (Foto: PR) (Foto: )

Een jonge occasion met garantie bij Zeeuw en Zeeuw

DELFT – Een occasion met fabrieksgarantie? Bij Zeeuw & Zeeuw Kia Delft kan het!

“Want de zeven jaar fabrieksgarantie van Kia geldt óók voor occasions”, benadrukt Sam Kwakkelstein. Hij is verkoper bij Zeeuw & Zeeuw Kia Delft en richt zich daarbij met name op occasions. Die worden steeds gewilder, merkt hij: “Los van dat met een (jonge) occasion al een flink deel van de afschrijving door iemand anders is voldaan, en het ruime aanbod, maakt de lange levertijd van nieuwe auto’s op dit moment dat occasions populairder zijn dan ooit.”

Meer dan Kia
Meestal heeft Zeeuw & Zeeuw Kia Delft zo’n dertig occasions staan bij de showroom aan de Schieweg. “Vooral de wat jongere occasions”, verduidelijkt Sam: “Zeker niet ouder dan 2010, maar vaak véél jonger, en met niet meer dan 120.000 kilometer op de teller.” Veel van die occasions komen van inruil, maar Zeeuw & Zeeuw Kia Delft koopt ook occasions in. “Zeker als het gaat om andere merken.” Want je vindt bij Sam en zijn collega’s niet alleen Kia’s, maar ook andere merken zoals Mazda, Nissan, Opel of Renault. Of, zoals momenteel, Lexus.

“We hebben een mooie Lexus UX250 staan”, vertelt Sam. Een hybride SUV automaat uit 2020, met net iets meer dan 6500 kilometer op de teller.” Ook deze occasion heeft nog fabrieksgarantie, en wel tot januari 2023. “Het is een Business Line model, wat betekent dat de auto zéér compleet is uitgerust. Denk aan achteruitrijcamera, dodehoekdetectie, een bots-waarschuwingssysteem en naast de gewone airbags ook knie-airbags. De auto beschikt over Apple Carplay en draadloze telefoonlader, stoel- en stuurverwarming, keyless entry en start, en adaptieve cruisecontrol. Alle verlichting is LED en het glas is warmtewerend. Fijn in de zomer! De auto is uitgevoerd in metalic grijs en heeft lichtmetalen velgen voor een sportief uiterlijk.” Bekijk de volledige specificaties op www.zeeuwenzeeuw.nl. “Al onze occasions hebben daarnaast een BOVAG-garantie. Bovendien hebben we momenteel ook een mooie actie: elke occasion krijgt vijf jaar gratis APK mee. Meer weten? Kijk op de site of kom langs voor een proefrit!”

Meer berichten
 
CustomHtml_1