Chef Werkplaats Melanie van Zanten en de nieuwe medewerker Ton Timmer
Chef Werkplaats Melanie van Zanten en de nieuwe medewerker Ton Timmer

Nieuw gezicht en #DOES SPORTIEF actieweken bij Kia Delft

Algemeen

DELFT- Bij Zeeuw & Zeeuw Kia Delft aan de Schieweg 53 zit een nieuw gezicht aan de balie. En het is ook beslist geen onbekend gezicht in Delft, aldus vestigingsmanager Elgin Herfst over de nieuwe medewerker Ton Timmer.

Op volle oorlogssterkte
“Ton heeft een rijk verleden in de Automotive”, aldus Elgin. “Hij heeft zijn sporen verdiend bij het Motorhuis en een Hyundai-dealer en daar altijd aan de receptie gezeten. Bij ons vormt hij nu met werkplaats chef Melanie het vaste duo en directe gezicht aan de balie”. Volgens Elgin is het team met de komst van Ton “op volle oorlogssterkte” om de klant optimaal van dienst te kunnen zijn.

Acties
Bijvoorbeeld tijdens de #DOES SPORTIEF actieweken, die sinds een kleine week bezig zijn en lopen tot en met 15 oktober aanstaande. “Bij aankoop van een nieuwe Kia kun je kiezen uit een Garmin sporthorloge, een Sport Giftcard of een contributie tegoed, alles ter waarde van 349 euro, zegt Elgin. “Verder kan men op dit moment profiteren van kortingen oplopend tot wel 2500 euro bij de aanschaf van een nieuw voertuig”.

Nieuw
Zo zijn er bijvoorbeeld de nieuwe XCeed en GT-line met verder verfijnd interieur, zoals de nieuwste versie van Kia Connect met Kia Live Services. Een systeem, dat de bestuurder en inzittenden verbindt met de buitenwereld via het touchscreen in de auto of de Kia Connect-app.

Leren bij Kia
Zeeuw & Zeeuw Kia Delft is overigens ook een erkend leerbedrijf. “Binnen de organisatie kunnen studenten zich altijd aanmelden voor een stageplek”, aldus Elgin.