<p>Sam Kwakkelstein, Peter Eggermont en Elgin Herfst van Zeeuw &amp; Zeeuw Kia Delft</p>

Sam Kwakkelstein, Peter Eggermont en Elgin Herfst van Zeeuw & Zeeuw Kia Delft

(Foto: )

De nieuwe Kia EV6 en Ceed bij Zeeuw & Zeeuw Kia Delft

DELFT - De nieuwe revolutionaire ‘born electric’ Kia EV6 staat bij Zeeuw & Zeeuw Kia Delft aan de Schieweg 53. Gloednieuwe techniek, volledig elektrisch en met veel nieuwe features. Ook de vernieuwde Kia Ceed vind je in de showroom.

“De EV6 is op dit moment één van de ruimste elektrische auto’s in z’n segment en prijsklasse”, vertelt vestigingsmanager Elgin Herfst. “De EV6 is er in twee verschillende varianten met een vanafprijs van 44.595 euro. Eén met een accu van 58 kWh, de ander met een accu van 77,4 kWh.” De EV6 biedt ook keuze uit achterwiel- of vierwielaandrijving en diverse uitvoeringen. “Het is een elektrische auto met een nieuw laadplatform, wat op dit moment uniek is binnen de automotive. De EV6 kan standaard snelladen met een laadvermogen van 350 kW. Het accupakket is in dat geval in 18 minuten van 10 tot 80 procent op te laden.” Slim en praktisch is hij ook: hij heeft on-board volwaardige stopcontacten voor elektrische apparaten en kan zelfs andere elektrische voertuigen opladen. De auto bevat tal van features, zoals een geïntegreerd navigatiesysteem, ‘drive mode select’ om de meest ideale rijmodus te kiezen en een klimaatcontrole met twee zones. De EV6 is vanaf nu te bestellen. Kom jij langs voor een proefrit? 

Vernieuwde Kia Ceed
“De in Nederland populaire Kia Ceed-familie heeft een facelift gehad. De Hatchback, Ceed Sportswagon en ProCeed hebben een nieuw uiterlijk inclusief het nieuwe logo en een fors aantal nieuwe en verbeterde veiligheids-, rijcomfort- en parkeersystemen.” Ook de brede line-up inclusief een aantrekkelijke tijdelijke Launch Edition en het motorenprogramma mét mild-hybride- en plug-in hybride aandrijfopties is versterkt. Prijzen beginnen bij 24.095 euro.

zeeuwenzeeuw.nl
015 256 0879

Meer berichten
 
CustomHtml_1