Met de Eindejaars Knallers luidt Zeeuw & Zeeuw het oude jaar feestelijk uit. (Foto: PR)
Met de Eindejaars Knallers luidt Zeeuw & Zeeuw het oude jaar feestelijk uit. (Foto: PR)

Goed het nieuwe jaar in met de Eindejaars Knallers bij Zeeuw & Zeeuw Delft

Algemeen

DELFGAUW - December is feestmaand. En dat ga je merken bij Renault Zeeuw & Zeeuw Delft! Met de Eindejaars Knallers luidt Zeeuw & Zeeuw het oude jaar feestelijk uit.

Wat is er mooier dan het nieuwe jaar in te rijden met een nieuwe auto? En ‘nieuw’, dat kan ook een occasion zijn, want tenslotte is dat úw nieuwe auto. Wie nú bij Zeeuw & Zeeuw een auto koopt geniet van mooie voordelen én je krijgt ook nog eens een kerstboom cadeau. De Eindejaars Knallers gelden tot en met 30 december. Kijk op zeeuwenzeeuw.nl voor alle informatie.

Veel voordeel
Er zijn veel redenen om juist nú bij Renault Zeeuw & Zeeuw Delft langs te gaan. Neem de 250 euro keuzevoordeel die je krijgt bij elke aankoop van een occasion uit voorraad. Die 250 euro kun je bijvoorbeeld besteden aan een gratis Waxoyl behandeling voor een glanzende finish en bescherming van uw auto of aan stijlvolle accessoires. Daarnaast ontvang je ook nog eens een extra inruilpremie van 250 euro bovenop de waarde van uw huidige auto én een een korting van €250,- op ons servicepakket. Bij Zeeuw & Zeeuw vind je een exclusief assortiment van uitgebreide en zorgvuldig geselecteerde occasions die uiteraard volledig zijn nagekeken en die met service en een glimlach afgeleverd worden. Voor elk van deze merken gelden in de decembermaand speciale aanbiedingen en acties. Bij Renault kan uw voordeel bijvoorbeeld oplopen tot wel 4.500 euro. Benzine, elektrisch of hybride, er is altijd wel een auto voor jou bij.

Veel mogelijk
Benieuwd naar wat Zeeuw & Zeeuw Delft nog meer doet? Op de site vind je alle informatie. Daar kun je ook op je gemak zoeken in het aanbod van auto’s en een afspraak maken. Wil je je auto verkopen? Via de site kun je op basis van je kenteken een vrijblijvend voorstel krijgen. Zeeuw & Zeeuw maakt het je immers graag gemakkelijk. Naast personenauto’s kun je bij Zeeuw & Zeeuw ook terecht voor een bedrijfswagen, verzekeringen of financiering en ook (private) lease is bij ons mogelijk. En natuurlijk kun je in onze moderne werkplaats terecht voor onderhoud en reparatie.

En daarbij ontvang je natuurlijk onze beroemde ‘Service op Maat’, want bij Zeeuw & Zeeuw staat jij als klant centraal. Vanaf het eerste moment dat je onze showroom binnenloopt tot ver na uw aankoop, zorgen wij voor een service die je mag verwachten van één van de grootste autobedrijven in de regio. Kom dus langs en knal het oude jaar uit!