Het verkoopteam van Zeeuw en Zeeuw staat voor u klaar! (Foto: PR)
Het verkoopteam van Zeeuw en Zeeuw staat voor u klaar! (Foto: PR) Foto:

Now or never zomerdeals bij Zeeuw en Zeeuw

Algemeen

Delfgauw - Bij Zeeuw en Zeeuw Renault in Delfgauw hebben ze de zomer in hun bol. En dat betekent: spectaculaire aanbiedingen, mooie deals en bijzondere buitenkansjes.

Met de vakantie in aantocht komt Zeeuw en Zeeuw weer met de exclusieve ‘Now or Never Vakantie DEALS. Aanbiedingen die je nú moet grijpen, want ze zijn zó met de noorderzon verdwenen. Of u nu op zoek bent naar een gloednieuwe Renault of een betrouwbare occasion, dit is het perfecte moment om toe te slaan. De showroom aan de Exportweg barst uit zijn voegen van de sensationele aanbiedingen en onweerstaanbare kortingen. 

Voordeel
U wilt voorbeelden? U krijgt voorbeelden. Wat te denken bijvoorbeeld van 3500 euro voordeel bij aanschaf van een nieuwe Renault? Of maar liefst 750 euro inruilpremie op alle occasions? Of desgewenst een maand gratis financiering? Deze actie is bovendien te combineren met de bijzondere accessoire-actie, waarbij je bij aankoop van een nieuwe Renault of een occasion 50% korting ontvangt op een trekhaak. En voordat u denkt: die heb ik toch niet nodig? Een trekhaak is voor meer dingen handig dan een caravan trekken; je kunt er bijvoorbeeld ook prima de (elektrische) fietsen op meenemen naar uw vakantieadres. Daarnaast heeft Zeeuw en Zeeuw momenteel een aantal aantrekkelijke acties voor personenauto’s. Wat dacht u van de technologisch geavanceerde Renault CLIO, nu rijklaar vanaf 21.995 euro, de schitterend uitgevoerde Renault ARKANA voor 35.085, de snel leverbare Renault CAPTUR voor 27.325 of de elektrische Renault TWINGO E-tech electric voor 23.490 euro. Kijk voor meer informatie op www.zeeuwenzeeuw.nl/renault. Of nog beter; kom langs in de showroom. Zeeuw en Zeeuw maakt van haar acties graag een feestje. De koffie staat klaar. Op Tweede Pinksterdag is Zeeuw en Zeeuw zelfs extra geopend van 11.00 tot 16.00 uur. Ons vriendelijke en deskundige team staat ook dan klaar om u te verwelkomen en u te helpen bij het vinden van de auto van uw dromen.

We informeren u ook graag over de andere aspecten van mobiliteit, want met alleen een auto kopen ben je er niet. Onze adviseurs vertellen u graag over de mogelijke financiering, verzekeringen, servicecontracten en alles wat er verder bij komt kijken. Of informeer naar de aantrekkelijke private lease tarieven. Daarmee bent u in één klap helemaal ontzorgd! Tot dusver hebben we het over personenauto’s gehad, maar ook wat betreft bedrijfsauto’s is er veel te vinden bij Zeeuw en Zeeuw. Ontdek de speciale acties op de website! Kortom: Bent u klaar voor een zomer vol avontuur en vrijheid? Kom dan naar Zeeuw en Zeeuw en ontdek alle mogelijkheden!