Logo delftopzondag.nl
Het verkoopteam van Zeeuw & Zeeuw, met van links naar rechts KarimAbdalla, Rinze Deden, Robert Schaap en Ferdi van der Gaag.
Het verkoopteam van Zeeuw & Zeeuw, met van links naar rechts KarimAbdalla, Rinze Deden, Robert Schaap en Ferdi van der Gaag.

Sale & Sale bij Zeeuw & Zeeuw

  lopende zaken

DELFGAUW - Bij Zeeuw & Zeeuw is er de komende tijd veel voordeel te behalen op diverse modellen. De Sale & Sale Actieweken staan voor Superscherpe voorraaddeals en duren tot en met zondag 23 februari.

Deze actieperiode wordt dus afgesloten met een spectaculaire koopzondag! Die duurt van 11.00 tot 16.30 uur in het gebouw aan de Exportweg 2 in Delfgauw. Een voorbeeld is de Renault Clio Actie, waar je een bedrag van 2.000 euro voordeel op kan behalen. Maar ook bijvoorbeeld bij de Captur, de Twingo en de Clio wordt veel van de prijs afgehaald. Wat te denken van de Twingo, Mégane, Kadjar, Scénic en de Talisman. En zelfs op de bedrijfswagens Master en Trafic kun je als zakelijk rijder het nodige voordeel bij de aanschaf tegemoet zien. Om het voordeel iets concreter te maken, kijken we even naar de Renault Clio Actie. Het Sale & Sale voordeel bedraagt 2.000 euro. Dat maakt dat er al een Renault Clio is vanaf 17.389 euro, in dat geval de Life-uitvoering. "In het geval van de Renault Clio Estate, waar ook veel voorraad van is, gaat het om een actievoordeel van 2.800 euro. Dat betekent dat er al een Clio Estate is voor een aankoopbedrag van 14.990 euro", zegt Robert Schaap van de verkoopafdeling. Nogmaals, we hebben veel van deze modellen op voorraad en ook alle denkbare kleuren zijn vertegenwoordigd." Kenmerkend voor de Sale & Sale Actieweken is het rood-witte lint. Het verkoopteam van Zeeuw & Zeeuw in Delfgauw presenteert de Renault Clio ook met ditzelfde lint. Als aantrekkelijke uitnodiging om deze en de vele andere modellen in de showroom te komen bekijken. "Op die manier kunnen we met linten de aanbiedingen aaneen rijgen", zegt Robert Schaap. "Bekijk ook de mogelijkheid van Forwardlease.nl, waarmee je al een Renault Clio Estate rijdt op basis van 24 maanden, 10.000 kilometer en 299 euro per maand." Ook zijn er de nodige voorraadacties op bedrijfswagens. Er zijn bijvoorbeeld nog enkele exemplaren van de Renault Trafic beschikbaar met 30 procent korting. "En koop je in de actieperiode een elektrisch voertuig bij Zeeuw & Zeeuw, dan krijg je een gratis laadpaal." Nieuw in de showroom is de Renault Clio met de mogelijkheid voor een Bi Fuel tank. Hiermee is dus ook de mogelijkheid ontstaan om Clio op LPG te rijden.
Info: (015) 256 44 00 of www.zeeuwenzeeuw.nl.

Meer berichten