Roviggo staat garant voor kwaliteit.
Roviggo staat garant voor kwaliteit.

Roviggo staat garant voor kwaliteit

Algemeen

DEN HOORN / DELFT - Roviggo, kledingleverancier en reparateur, is met ervaren medewerkers sedert de dag van oprichting, gericht op het verstrekken van de beste service, kennis en ervaring in ons vakgebied, als leverancier, reparateur, van privé- en bedrijfskleding, alsmede stomerij, dus voor alle gevraagde diensten van onze klanten.

Roviggo is, sedert 1998, een groeiend bedrijf met steeds nieuwe ideeën. Onze winkel in Den Hoorn levert nog steeds dezelfde diensten, zoals kleding leverancier, reparateur en stomerij. Het goede nieuws is dat we ons bedrijf, sedert enige tijd, hebben uitgebreid richting de zakelijke markt! Wij hebben een ruim assortiment aan hippe en trendy bedrijfskleding voor alle beroepen. Onze bedrijfskleding wordt snel geleverd met een zeer goede kwaliteit en eerlijke prijzen! Onze collectie bestaat onder andere uit: werkbroeken, werkschoenen, werkjassen, poloshirts, T-shirts, vesten, overhemden, sweaters, jacks, bodywarmers, etc. Onze missie is om minstens zo goed als perfect werk te leveren aan bedrijven. Onze kwaliteiten stellen wij optimaal ten dienste van onze klanten, zodat wij ze op een deskundige en persoonlijke manier kunnen begeleiden.

Neem voor meer informatie contact met ons op of bezoek onze showroom en / of onze winkel. Meer informatie is te vinden op www.roviggo.com of door te mailen naar info@roviggo.com.  

Adres Winkel: Dijkshoornseweg 33a
2635 EJ Den Hoorn
Adres Showroom: Industriestraat 46
2624 BB Delft
Telefoonnummer: 06-17 88 07 20 , 015-78 51 400