Het team van Smits Designcenter staat voor u klaar tijdens het Interieur Event op zaterdag 28 en zondag 29 oktober!
Het team van Smits Designcenter staat voor u klaar tijdens het Interieur Event op zaterdag 28 en zondag 29 oktober! Foto:

Vier het najaar bij Smits Designcenter!

Algemeen

DELFT - Op zaterdag 28 en zondag 29 oktober staat er bij Smits Designcenter in Delft een feestelijk Interieur Event op het programma. Tijdens dit evenement worden er enkele merken in het zonnetje gezet en kunt u een prachtig boeket laten samenstellen! “Het worden twee feestelijke dagen waarin ons hele team voor u klaarstaat”, vertelt interieuradviseur Ankie Jurriëns.

Bij Smits Designcenter kunt u onder andere terecht voor vloeren, gordijnen, raambekleding en woningstoffering. Tijdens het Interieur Event kunt u de splinternieuwe beurscollectie van Bree’s New World bewonderen in de showroom. Daarnaast zijn de specialisten van Spectral aanwezig om u het beste advies te geven. U kunt een afspraak maken voor het maken van een 3D ontwerp van uw Spectral kast, waarvan de montagekosten gratis zijn! “Er zijn dit weekend meerdere vertegenwoordigers van diverse topmerken aanwezig, waaronder Bree’s New World en Spectral. Samen met ons hele team kunt u hier onder het genot van een hapje en een drankje dus terecht voor het beste interieuradvies.” Het is deze dagen ook mogelijk om de herfst in huis te halen met een boeket van Silk Flower Artist Jessica Schenk. Zij vult deze dagen uw vaas met een boeket naar keuze. 

Feestelijk
Om deze dagen voor u als klant nog feestelijker te maken, hebben ze bij Smits Designcenter mooie aanbiedingen voor u! Zo krijgt u tijdens het Interieur Event 10% korting op de gehele collectie van Bree’s New World, Polspotten en Jessica van Everyday Silk Flowers en kunt u daarnaast genieten van 10% bestedingstegoed bij uw aankoop van de andere collectie items! Het team van Smits Designcenter kijkt uit naar uw komst!

Smits Designcenter, Estland 5, 2613 JX in Delft. Tel: 015 262 8790.
Info: www.smitsdesigncenter.nl