<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
Het team van Smits Designcenter anno 2019.
Het team van Smits Designcenter anno 2019.

Smits Designcenter: al 85 jaar thuis in elk interieur

DELFT - Altijd al willen weten hoe zo'n mooie fauteuil van De Sede uit Zwitserland wordt gemaakt? Zorg dan in elk geval dat je aanwezig bent bij het event op Tweede Paasdag bij Smits Designcenter aan het Estland 5 in Delft.

De nieuwste design-fauteuil van dit Zwitserse merk is vanzelfsprekend in de collectie van Smits Designcenter opgenomen. En nu kun je zien hoe zo'n ingenieus meubel in elkaar wordt gezet en gestoffeerd. Met Zwitserse precisie, dat staat wel vast. Een andere tip is de bank die een chaise longue kan worden.

Het event
Het event op Tweede Paasdag vindt plaats van 12.00 tot 17.00 uur en staat onder andere in het teken van het 85-jarig jubileum van de Delftse interieurspecialist. "Dit wordt onder meer gevierd met een wijn- en kaasproeverij", zegt Harry Bergen Henegouwen. "Wij trakteren dus, er zijn nog vele andere lekkernijen. En maak vooral gebruik van de mogelijkheid om de nieuwste collectie van onze merken in onze showroom te bekijken."

Jubileumactie
In deze periode geldt er bij Smits Designcenter een jubileumactie. Wie een aankoop doet bij deze interieurspecialist krijgt onder andere cadeau een Blond Amsterdam schaal, naar Smits Designcenter gepersonaliseerd. Smits Designcenter is een echt familiebedrijf, dat generaties lang is voortgezet met oog voor service en kwaliteit. De heer Smits senior begon 85 jaar geleden de onderneming. "Hij kocht hele partijen meubels en kleden op, dat was heel gebruikelijk in de jaren vijftig en zestig. Er waren dan grote verkoopdagen, waarvoor hij ook van het Doelentheater gebruik mocht maken." Zoon Martin Smits was de opvolger. Onder zijn leiding kreeg de onderneming steeds meer een adviserende functie. Het bedenken en uitvoeren van complete interieurs voor de veeleisende klanten. "In die tijd hebben we zelfs klanten uit Saoedie Arabië gehad, het bedrijf heeft toen even Smits Meubel Internationaal geheten." De adviesfunctie is steeds verder doorontwikkeld, vooral onder leiding van zoon Tony. De jongste telg, die dit onderdeel verder heeft uitgebouwd.

Vernieuwingen
Inmiddels is zwager Harry Bergen Henegouwen al weer jaren eigenaar van Smits Designcenter. "De hele stofferingsafdeling is onlangs vernieuwd, we hebben een mooie nieuwe eigentijdse Cortec vloer, een bijzondere PVC-vloer die geluidsarm en 100 procent vochtbestendig is. We hebben mooie nieuwe gordijncollecties en ook het verlichtingsassortiment is behoorlijk uitgebreid." Smits Designcenter, onder andere leverancier van de volgende gerenommeerde merken: CarpetSign, De Sede, D-Tec, dePloeg, Ferrolight, Forbo, FSM Frank Sitzmöbel, Harvink, Interstar, Jab, JASNO, Jori, Leolux, LDM Luxaflex, Metaform, Millenerpoort, de Munk, Oligo, Pode, Riva-1920, Rolf Benz en Spectral.
Voor meer informatie (015) 262 87 90 of www.smitsdesigncenter.nl.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>