<p>Harry, Ankie en Lisette informeren u graag over de producten.</p>

Harry, Ankie en Lisette informeren u graag over de producten.

(Foto: )

Innovatieve lampen bij Smits Designcenter

DELFT - Smits Designcenter is een familiebedrijf dat al meer dan 85 jaar jong is! De interieurzaak heeft een grote selectie aan moderne en kwalitatieve meubels.

Wanneer u de showroom van Smits Designcenter binnenstapt proeft u gelijk de warme en uitnodigende sfeer in de zaak. Het pand is volledig ingericht met modieuze producten en materialen. Het team, bestaande uit stoffers, stylisten en adviseurs doet zijn uiterste best om u te helpen door het geven van passend interieuradvies. “Onze kracht is het geven van advies en er uiteindelijk voor te zorgen dat u het gezellig heeft thuis”, zegt Harry van Smits Designcenter.

Vernieuwde verlichting
“Goed licht speelt een belangrijke rol voor de sfeer in een huis. Wij denken hier graag over mee, samen met onze klanten”, aldus Harry. Naast de verkoop van reguliere verlichting heeft Smits Designcenter een innovatieve variant aan duurzame bestuurbare LED-verlichting toegevoegd aan de collectie. De belangrijkste merken in de winkel op dit gebied zijn Ferrolight en Oligo. Bestuurbare lichten zijn op dit moment gewild en heel makkelijk in gebruik. Tegenwoordig is deze vernieuwende soort belichting ook hier te vinden in het assortiment. De lampen zijn te verkrijgen in een heleboel vormen. “Wij hebben lichtgevende bollen, stokken, lampen in de vorm van bladeren en meer.” Door de brede keus aan bestuurbare verlichting is het mogelijk om voor elke kamer een passende vorm te vinden. “Deze lichten zijn makkelijk te verstellen en te besturen via een gratis app, waardoor het eenvoudig is in gebruik. Verder is het ook een optie om een fysieke draadloze lichtknop te gebruiken.” Daarnaast is het mogelijk om met uw telefoon de lichten in diverse soorten kleuren in te stellen, dit kan de sfeer in de kamer een stuk gezelliger maken!

www.smitsdesigncenter.nl
015 262 8790Meer berichten