Welke bekende zanger wordt op de foto door Charles van Harling geïnterviewd?
Welke bekende zanger wordt op de foto door Charles van Harling geïnterviewd?

Win kaarten voor BLUE Winterfestival!

Algemeen

DELFT - Op vrijdag 9 en zaterdag 10 februari vindt het BLUE Winterfestival plaats in Rotterdam. Tijdens dit festival vergeet je even je winterdip en dans je jezelf warm bij optredens van de leukste Nederlandse feestartiesten! Jij kunt kaarten winnen!

BLUE Winterfestival dankt haar naam aan Blue Monday, de meest depressieve dag van het jaar. Rondom deze datum zijn de dagen kort, donker en somber. De gezellige feestdagen zijn achter de rug en het voorjaar is nog ver weg. Tijd om hier een positieve draai aan te geven tijdens het Winterfestival in Rotterdam! Tijdens het festival doet je mee aan de gezelligste winterspellen, ontdek je theater in de sauna en geniet je in de tipitent van speciaalbiertjes en livemuziek! Naast de geweldige activiteiten en optredens kunt u tijdens het festival ook genieten van heerlijke winterse gerechten! Er zijn onder meer winterse tapas, heerlijke warme broodjes, warme zoetigheden en echte winterse klassiekers! Voor meer informatie over het festival kun je een kijkje nemen op www.bluefestival.nl!    

Kaarten
Op vrijdag 9 februari kunt u onder andere genieten van optredens van Snollebollekes, Marco Schuitmaker en Andre Hazes! Wil jij nou gezellig met je vrienden of familie losgaan in de Feesttent, curlen tussen de kerstbomen, feesten in het gezelligste café, haardvuren of bokbieren op het winterplein? Delft op Zondag en Het Kasteeltje mogen 2x4 kaarten weggeven voor dit geweldige spektakel! Wat moet je doen om kans te maken op deze kaarten? Stuur het antwoord van de onderstaande vraag naar maakkansopkaarten@delftopzondag.nl en wie weet win jij kaarten voor het BLUE Winterfestival in Rotterdam!

Vraag: Welke bekende zanger wordt op de foto door Charles van Harling geïnterviewd?