Welke artiest van een bekend duo wordt hier door Charles van Harling geïnterviewd?
Welke artiest van een bekend duo wordt hier door Charles van Harling geïnterviewd?

Win 5 kaarten voor Back to the 90s!

Algemeen

Ga een avond terug in de tijd met Back to the 90s en geniet van de beste hits en artiesten van de 90s. Herleef op 25 februari met vrienden, familie én vreemden de glorieuze muziek van de jaren 90 bij evenementenlocatie Ahoy Rotterdam. De line-up belooft weer ouderwets goed te worden. Kom je ook herinneringen ophalen?

De deuren gaan op 25 februari om 20.00 uur open en het evenement duurt tot 04.00 uur. Voor het evenement geldt een minimumleeftijd van 18 jaar. Een evenement van Back to the 90s staat garant voor een sterk aanbod aan diverse artiesten, gastvrij personeel, goede en schone faciliteiten én een mooi gedecoreerde locatie.

Line-up
Paul Elstak
Mental Theo
2 Unlimited
Captain Jack
Party Animals
Klubbheads vs. DJ Boozywooz
DJ Coenio

Win kaarten!
Het Kasteeltje en Delft op Zondag bieden vijf kaarten aan zodat jij, je vrienden en je familie ook kunnen feesten in Ahoy.

Hoe maak je kans? Vertel ons welke artiest van een bekend duo op de foto door Charles van Harling wordt geïnterviewd. Mail je antwoord naar maakkansopkaarten@delftopzondag.nl en wie weet sta jij op 25 februari te dansen op muziek uit je favoriete decennium!