Welk bekend duo wordt door Charles van Harling geïnterviewd?
Welk bekend duo wordt door Charles van Harling geïnterviewd?

Win kaarten voor Opperdepop Festival

Algemeen

BERGSCHENHOEK - Vier de nazomer op Opperdepop Festival, een driedaags culinair muziekfestival in het Annie M.G. Schmidtpark in Bergschenhoek. Bekende artiesten en de meest talentvolle smaakmakers uit de regio vormen de line-up. En jij kunt kaarten winnen!

Opperdepop Festival knalt op 8, 9 en 10 september de zomer uit met de beste artiesten van Nederlandse bodem. Kom dansen in het Annie M.G. Schmidtpark en laat je verwennen door de chefs van de leukste restaurants uit de regio. Dompel jezelf onder in de geuren en kleuren van Opperdepop Festival, een feest voor jong en oud! 

Pop-up restaurants
Tijdens het festival serveren restaurants uit de regio hun beste gerechten vanuit pop-up restaurants. Kom samen met vrienden en familie genieten van heerlijk eten en een goed glas wijn, terwijl de artiesten het podium plat spelen. Voor de jongste bezoekertjes zijn er kidsactiviteiten.

Programma
De voetjes gaan van de vloer tijdens Opperdepop! Geniet van de beste artiesten van Nederlandse bodem. Ontdek wie Opperdepop op zijn kop komt zetten deze zomer. Op donderdag 8 september komen onder meer Duncan Laurence en Guus Meeuwis. Op vrijdag 9 september komen onder meer BLØF, Niels Geusebroek en Di-rect. De derde dag van het festival, op zaterdag 10 september, zullen onder meer Alain Clark, Miss Montreal en Suzan & Freek het podium betreden.

Wil jij kaarten winnen voor één van deze dagen? Stuur dan het antwoord op onderstaande vraag op naar maakkansopkaarten@delftopzondag.nl. Vraag: Welke bekend duo wordt door Charles van Harling geïnterviewd? Winnaars krijgen vanzelf bericht!