Welke bekende zanger wordt door Charles van Harling geïnterviewd?
Welke bekende zanger wordt door Charles van Harling geïnterviewd?

Win kaarten voor Live at the Lake!

Algemeen

ZOETERMEER - Geniet op 19 en 20 augustus bij Live at the Lake van de beste Nederlandse bands en artiesten op de meest unieke locatie van Zoetermeer. Het Noord Aa strand is voor twee dagen hét festivalterrein waar je kan ontspannen, meezingen, feesten en de lekkerste gerechten van lokale horecaondernemers kan proeven.

Live at the Lake 2022 heeft een fantastische line up met veertien artiesten verdeeld over twee dagen. Wie dat zijn? Op de vrijdag zorgen DJ Jerome, Emma Heesters, Van Dik Hout, Snollebollekes en Band With Benefits voor een onvergetelijke dag. Op zaterdag zijn dat De Zingende DJ, Timeless Live Band, Soulbeach, Funky Pianos, Di-rect en Lucas & Steve. Bij Live at the Lake eet je lokaal. Diverse lokale horeca ondernemers uit Zoetermeer zullen op het festival terrein hun lekkerste specialiteiten voor jullie bereiden. Denk aan het familiebedrijf Keuslagerij REAS, het Zoetermeerse bedrijf Patat&More en ambachtelijk ijs van IJscuypje. Met wie ga jij naar hét strandfestival van de regio? Haal nu de allerlaatste (VIP) tickets via liveatthelakefestival.nl/tickets

Win kaarten!
Delft op Zondag en Het kasteeltje mogen vijf keer twee tickets weggegeven voor de vrijdageditie van Live at the Lake én vijf keer twee tickets voor de zaterdageditie. Wil jij kans maken? Stuur dan het antwoord op onderstaande vraag op naar maakkansopkaarten@delftopzondag.nl en wie weet sta jij 19 of 20 augustus te feesten in Zoetermeer! Vraag: 

Welke bekende zanger wordt door Charles van Harling geïnterviewd op bovenstaande foto?

Check www.liveatthelakefestival.nl voor meer informatie over het festival.