Maak met de kabelbaan een ritje naar de toekomst
Maak met de kabelbaan een ritje naar de toekomst

Win kaarten voor Floriade Expo 2022

ALMERE - Sinds 14 april van dit jaar is Almere een half jaar hét podium voor de zevende editie wereldtuinbouwtentoonstelling Floriade Expo 2022. Tijdens Floriade laat de Nederlandse tuinbouw samen met nationale en internationale deelnemers groene oplossingen zien die onze steden leuker, leefbaarder en duurzamer maken. Floriade vindt slechts één keer in de tien jaar plaats, dus mis het niet! 

Op het Floriade-park geniet je van de geur en kleur van bloemen, planten, groenten en fruit. Op de Expo kun je landenpaviljoens bezoeken waar landen hun cultuur, planten, bloemen en lokale innovaties laten zien voor groene steden. Ontdek het allemaal zelf op de Expo en kom genieten van het groene leven. 

Een feest van groen
Het Floriade-park is een feest van groen en duurzame technologie, waar je nieuwe innovaties voor groen, voedsel, energie en gezondheid ontdekt. Er valt van alles te zien, ruiken en proeven op de Expo.

Maak met de kabelbaan een ritje naar de toekomst
Een 850 meter lange kabelbaan verbindt duurzaam en snel het zuidelijke deel van Floriade-park met het noordelijke deel. Het is niet alleen een attractie met een prachtig uitzicht over het terrein, maar ook een unieke kans om de duurzame potentie van stedelijke kabelbanen te testen.

Gratis kaarten
Het Kasteeltje en Delft op Zondag mogen 2 x 2 kaarten weggeven voor de Floriade Expo 2022. Mail het antwoord op onderstaande vraag naar maakkansopkaarten@delftopzondag.nl en wie weet win jij kaarten! De vraag: De hoeveelste editie is de Floriade Expo 2022?

Meer berichten
 
CustomHtml_1