Gerard Ekdom geïnterviewd door Charles van Harling
Gerard Ekdom geïnterviewd door Charles van Harling

Win kaarten voor het grootste 90’s strandfestival!

Algemeen

SCHEVENINGEN - Zon, zee, strand en de jaren ‘90! De tijd van de Discman, de film Titanic, Spice Girls, de serie Friends, Tamagotchi’s, Flippo’s en (wie had hem niet?) de Nokia 5110. Om deze fantastische jaren te vieren én samen te herbeleven kom je op 13 mei naar het strand van Scheveningen voor strandfestival ‘Celebrate the 90’s’!

Kom op deze lekkere zomeravond met je vrienden genieten van een gezellige avond met koude drankjes, lekker eten en natuurlijk de grootste hits uit de jaren ‘90! Ze hebben de allerbeste line-up uit de jaren ‘90 op het podium staan met één van de laatste spectaculaire liveshows van Charly Lownoise & Mental Theo! Maar ook Vengaboys, The Party Animals, 2 Brothers on the 4th Floor en Twenty4seven ft. Nance. De host van de avond is niemand minder dan 90’s liefhebber en Radio 10 DJ Gerard Ekdom, die deze avond zelf ook zijn meest favoriete jaren ‘90 platen voor je draait. Dans met je voeten in het zand en uitzicht op zee de beste nummers uit de jaren ‘90 en ga mee in memory lane! 

Win kaarten!
Het Kasteeltje en Delft op Zondag mogen vier keer twee kaarten weggeven voor ‘Celebrate the 90’s’ op 13 mei 2022 op het strand van Scheveningen. Wat moet je daarvoor doen? Stuur een mail naar maakkansopkaarten@delftopzondag.nl waarin jij drie hits uit de jaren ‘90 noemt. Wat waren jouw favoriete nummers in die tijd? Wij zijn benieuwd!

Tickets
Win jij ondanks het opnoemen van die drie fantastische hits geen kaarten? Niet getreurd, want er zijn nog tickets. Reguliere tickets zijn te koop voor 29,50 euro via www.liveonthebeach.nl. Deze tickets zijn uit te breiden met diverse arrangementen. Zien wij jou bij Live on the Beach: Celebrate the 90’s?!

Afbeelding