Welke bekende Delftenaar wordt op de foto door Charles van Harling geïnterviewd?
Welke bekende Delftenaar wordt op de foto door Charles van Harling geïnterviewd?

Win kaarten voor BLUE winterfestival!

Algemeen

ROTTERDAM - Ben jij de kou, nattigheid en de korte dagen ook al helemaal zat? Dan is BLUE winterfestival jouw redding! Een lichtpuntje in de donkerste maanden, twee dagen vol warmte en gezelligheid om de winterblues te verdrijven. En jij kan gratis kaarten winnen!

Geniet samen met vrienden, buren, collega’s of familie van livemuziek, een hartverwarmende winterse hap en gezellige activiteiten op het grotendeels overdekte festivalterrein bij Rotterdam. 

Nesselande
Natuurlijk kan je niet wachten tot de dagen weer kouder worden en we dichter bij de maand februari komen. Op 3 en 4 februari toveren ze namelijk een deel van de Kosboulevard in Rotterdam Nesselande om tot een ware winterse oase. BLUE festival wordt georganiseerd op een prachtige plek langs de Zevenhuizerplas die goed bereikbaar is voor iedereen uit Rotterdam en omgeving. Op vrijdag 3 februari geniet je van 16.00 uur tot 23.00 uur van optredens van Joël Borelli, de Edwin Evers Band en Van Velzen. Op zaterdag 4 februari van 16.00 uur tot 23.00 uur zijn er optredens van Flemming, Suzan & Freek en de Hermes House Band. Presentator en kroegzanger Dirk-Jan Deelen zal de presentatie van BLUE festival beide dagen verzorgen. En wie weet heeft hij nog tijd voor een nummertje in de kroeg…

Win kaarten!
Het Kasteeltje en Delft op Zondag mogen vier keer twee kaarten weggeven voor het BLUE festival op vrijdag 3 februari. Wat je daarvoor moet doen? Stuur het antwoord op onderstaande vraag naar maakkansopkaarten@delftopzondag.nl en wie weet ben jij een winnaar!
Vraag: Welke bekende Delftenaar wordt op de foto door Charles van Harling geïnterviewd?