Delft op Zondag en Het Kasteeltje mogen 5x2 kaarten weggeven voor WONDR Experience in Amsterdam!
Delft op Zondag en Het Kasteeltje mogen 5x2 kaarten weggeven voor WONDR Experience in Amsterdam!

Win kaarten voor WONDR Experience!

Algemeen

DELFT - Stap binnen in de betoverende wereld van WONDR Experience in Amsterdam, waar plezier en verbeelding samenkomen voor een onvergetelijke ervaring! Een bijzondere highlight is ‘Roller Dreams’, Amsterdams nieuwste ervaring waar muziek, dans en rolschaatsen samenkomen in een discoparadijs vol fantasie. En jij kunt kaarten winnen!

Bij WONDR Experience biedt elk hoekje een unieke en kunstzinnige setting, klaar om je verbeelding tot leven te brengen. Het is niet zomaar een plek, het is een betoverende bestemming doordrenkt met kunst, creativiteit en interactie. Elk hoekje onthult een kleurrijk meesterwerk, een uitnodiging om je innerlijke kind te omarmen en te genieten van een speelse ontsnapping aan de dagelijkse sleur. De ervaring wordt versterkt door de mogelijkheid om je creativiteit de vrije loop te laten. Van betoverende fotobooths tot geheime QR-codes die extra lagen van plezier onthullen, WONDR zorgt voor een interactieve reis vol verrassingen. De bijzondere highlight ‘Roller Dreams’ is niet alleen een plek voor momenten op Instagram, maar ook een plek waar je kunt zwieren op de vrolijk versierde rolschaatsbaan. Je kunt rolschaatsen van alle maten huren inclusief bescherming en genieten van drie verfrissende drankjes per persoon tijdens het Happy Hour bij Roller Dreams.

Kaarten
Als je op zoek bent naar een unieke mix van kunst, amusement en een vleugje nostalgie, is WONDR Experience met Roller Dreams de perfecte bestemming voor een kleurrijk en levendig uitje in Amsterdam. Delft op Zondag en Het Kasteeltje mogen 5x2 kaarten weggeven voor WONDR Experience! Vertel ons via maakkansopkaarten@delftopzondag.nl waarom jij graag naar WONDR Experience wilt gaan en wie weet win jij wel kaarten!