Welke band wordt hier door Charles van Harling geïnterviewd?
Welke band wordt hier door Charles van Harling geïnterviewd?

Win kaarten voor Live at the Lake strandfestival

Algemeen

ZOETERMEER - Geniet in 2023 van de beste Nederlandse bands en artiesten op de meest unieke locatie van Zoetermeer. Het Noord Aa strand is voor twee dagen hét festivalterrein waar je kan ontspannen, meezingen, feesten en de lekkerste gerechten van lokale horecaondernemers kan proeven. Is dit echt iets voor jou? Je kunt nu gratis kaarten winnen!

Live at the Lake strandfestival staat 18 en 19 augustus garant voor ontspanning, de leukste meezing muziek, feesten en heerlijke gerechten van lokale horeca ondernemers. Na een heerlijke Pornstar Martini, Aperol Spritz cocktail, een flesje wijn of een ijskoud biertje kan je bij Live at the Lake 2023 ook terecht voor een overheerlijke én zeer diverse smakelijke ervaring. Wandel over de Food Court, rust uit in één van de Chill at the Lake hangmatten, luister je favoriete muziek op het Silent Disco Island en geniet samen van Nederlands beste artiesten en bands. De minimumleeftijd voor toegang tot het festival is 16 jaar.

Line-up
Op vrijdag 18 augustus komen Racoon, The Dirty Daddies, Soulbeach en Anthony King naar het Noord Aa strand. Op zaterdag 19 augustus volgen La Fuente, Rolf Sanchez, Flemming, De Zingende DJ en is ook Anthony King weer van de partij. 

Win kaarten!
Delft op Zondag en Het Kasteeltje mogen voor het festival op vrijdag 18 augustus vijf keer twee kaarten weggeven. Wat je daarvoor moet doen? Stuur het antwoord op onderstaande vraag naar maakkansopkaarten@delftopzondag.nl en wie weet...! 

Vraag: Welke band wordt op de foto door Charles van Harling geïnterviewd? Noem ook een hit van deze band.