Afbeelding

De natuur doet met Bolefloor zijn intrede bij Berk Parketvloeren

advertenties

Editie: Week 17, Jaargang 23 |

Prachtige gewelfde houten vloerdelen, ‘zoals de natuur het bedoeld heeft’.

DELFT – Berk Parketvloeren kan met trots melden dat de zaak inmiddels ook het dealerschap heeft van Bolefloor. Bolefloor is ’s werelds eerste, industrieel vervaardigde, hardhouten vloerbedekking, met natuurlijk gewelfde planken, die de natuurlijke groei van de boom weerspiegelen. Bolefloor dankt zijn naam aan het woord bole: boomstam.
Het motto van Bolefloor is ‘Life is not a straight line’. Maar hoe ziet zo’n vloer met Bolefloor er dan precies uit? Bolefloor heeft de gewelfde plankenvloeren voor de brede markt ontwikkeld. Tot nu toe werden deze unieke vloeren alleen vervaardigd door een aantal toegewijde ambachtslieden. Met de komst van Bolefloor is daar verandering in gekomen. “Het zijn gewelfde planken, die de natuurlijke groei van de boom weerspiegelen”, legt Chris de Berk uit. “Met een speciale manier van zagen, met behulp van lasers, worden de planken ingelezen. En vervolgens worden de vloerdelen gefreesd. Hierdoor krijg je planken die veel meer dan rechte vloerdelen de natuur weerspiegelen.”
De natuur creëerde geen rechte vloerdelen, die ontstonden door technologische beperkingen. Bolefloor maakt een terugkeer naar de natuur mogelijk. ‘Vloeren zoals de natuur ze bedoeld heeft’. Bolefloor gebogen vloeren zijn uniek in de ware zin van het woord: elke plank is zo individueel als de boom waaruit deze gehaald is. Geen twee Bolefloors zijn gelijk.
Bolefloor biedt een design oplossing voor bijna elke situatie: woningen, commerciële ruimtes, winkels of presentatievloeren. Bolefloors zijn geschikt voor alle plaatsen waar een intiem, natuurlijk en individueel interieur wordt geambieerd.

Vijftienjarig jubileum
Vijftien jaar geleden ging Chris de Berk van start met het parketbedrijf Berk Parketvloeren in Delft, dat inmiddels goed op de kaart staat in de regio Zuid-Holland. Hij deed dit echter niet alleen, naast hem staat al vijftien jaar lang, inmiddels mede-eigenaar Jolanda de Berk. “We hebben al vijftien jaar klanten mogen helpen in deze regio en daarbuiten met de keuze en het aanschaffen van hun laminaat of parketvloer. Dit hebben we niet alleen kunnen doen, hiervoor hebben we ook de klanten nodig. Wij willen dan ook onze vele tevreden klanten bedanken voor al het vertrouwen in ons parketbedrijf. Het hele jaar door mogen onze klanten dit met ons mee vieren en profiteren van diverse leuke en mooie acties.”

Bedrijf:     Berk Parketvloeren
Adres:      Prof. Krausstraat 51
Telefoon: (015) 256 45 28
Internet:   www.berkparketvloeren.nl
                www.bolefloor.nl
 

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12