Nuttige hulp en deskundig advies bij Slof & van der Meer Accountants en Belastingadviseurs

  advertenties

Editie: Week 4, Jaargang 22 |

Het deskundige team van Slof & van der Meer Accountants en Belastingadviseurs helpt en adviseert ondernemers met hun belastingen en administratieve zaken.

Ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf en startende ondernemers kunnen voor al hun fiscale en administratieve zaken uitstekend terecht bij Slof & van der Meer Accountants en Belastingadviseurs.

Dit kantoor aan de Vulcanusweg 263a in Delft bewijst ondernemers al jaren goede diensten. En dat tegen scherpe prijzen. “We kunnen ondernemers helpen met alle vragen die fiscaal of financieel gericht zijn”, legt eigenaar Wim van der Meer uit. De werkzaamheden variëren zodoende van het doen van belastingaangifte tot het opstellen van de jaarrekening, het verzorgen van de financiële administratie en loonadministratie tot het bieden van deskundig advies.
Niet zelden gebeurt het dat, met name beginnende, ondernemers weinig oog hebben voor hun financiële administratie. Ze zijn druk met hun werk en verdienen goed. “Maar dan vallen er opeens blauwe enveloppen op de mat. Het is belangrijk om je financiële administratie goed op orde te hebben. Wij kunnen starters daarbij goed van dienst zijn”, benadrukt Van der Meer.
Want, weet hij, wie zijn administratie en belastingzaken niet op orde heeft, krijgt vroeg of laat met de gevolgen hiervan te maken. “Dan krijg je belastingaanslagen die je niet kunt betalen. Dan moet je achteraf gaan corrigeren en bezwaarschriften maken. Dat kost vaak meer geld en moeite dan direct je zaken op orde maken.” Van der Meer snapt echter wel dat het voor veel ondernemers niet makkelijk is om ook nog zelf een verfijnde boekhouding bij te houden. “Want een ondernemer heeft ook z’n eigen werk.” Dan kan het bijhouden van alle cijfers er weleens bij inschieten… Gelukkig is daar Slof & van der Meer Accountants en Belastingadviseurs. “Wij kunnen op een goede, juiste en snelle manier die zaken verzorgen. Ook kunnen we goede adviezen geven. En een goed advies kan de sleutel tot succes zijn.”

Specialisten
Slof & van der Meer Accountants en Belastingadviseurs werkt met een klein en goed opgeleid team met verschillende specialisten, waaronder een register accountant en een belastingadviseur. “Persoonlijk contact met de klant is bij ons heel belangrijk en onze prijs-kwaliteitverhouding is gewoon goed. We hebben een flexibele organisatie met goede contacten.” Het is volgens hem een veel gehoorde misvatting dat het inschakelen van een accountantskantoor peperduur is. “Vergis je niet, onze prijzen zijn juist heel scherp. Hiervoor kunnen we voor ondernemers enorm veel betekenen.”

Slof & van der Meer Accountants en Belastingadviseurs
Vulcanusweg 263a, 2624 AV Delft
Tel: 015-2140313
E-mail: delft@slofvandermeer.nl
Internet: www.slofvandermeer.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12

Meer berichten
 
CustomHtml_1