Bart Hendriks, de trotse eigenaar van Björnd Makelaardij.
Bart Hendriks, de trotse eigenaar van Björnd Makelaardij. Foto: Eline v Tilburg

Bart Hendriks eigenaar Björnd Makelaardij

wonen

DELFT- Even voorstellen: Ik ben Bart Hendriks en al sinds 2005 werkzaam bij Björnd Makelaardij. Sinds jaar en dag houd ik mij bezig met de verkoop van woningen, de aankoop van woningen en daar is als laatste het taxeren van woningen bijgekomen. Dit doe ik met veel passie en plezier in een bijzonder leuk team. Met gepaste trots kan ik vertellen dat ik, sinds afgelopen november, eigenaar geworden ben van Björnd Makelaardij.

Ik ben verantwoordelijk voor het Wonen gedeelte waaronder verhuur, beheer, verkoop, aankoop en taxaties. Een geweldige nieuwe uitdaging en volgende stap in mijn 24-jarige carrière binnen de makelaardij. Björnd zelf is verantwoordelijk voor het bedrijf onroerend goed als Björnd Bedrijfsmakelaardij. Voor de buitenwereld gaat er niets veranderen. Wij houden dezelfde vertrouwde naam in hetzelfde kantoor. Zo hebben wij alle facetten van het onroerend goed onder een dak. Of het nou gaat om de verhuur of verkoop van een woning of bedrijf onroerend goed, dan wel het aankopen, taxeren en beheren hiervan.
Ik blijf, ook in mijn nieuwe functie, mijn relaties van dienst door verrassend persoonlijk in te spelen op de huidige en toekomstige wensen en behoeftes. Zo introduceer ik weer opnieuw vanaf februari as. ons tweemaandelijks Open Huis. Op de zaterdag tussen 11.00 uur en 15.00 uur kan er zonder het maken van een afspraak bij de deelnemende woningen bezichtigd worden. Dit is voor de woningzoekende een laagdrempelige manier om een woning in vrije tijd te kunnen komen bekijken en voor onze klanten een extra gratis verkooptool naast onze reguliere aanpak.
Nieuwsgierig geworden? Bel of app mij voor een persoonlijk gesprek (ook in de avond of het weekend) 015 2135139 of 06 52643984.