Afbeelding

Huis te koop wordt deze week aangeboden door Roepman Makelaardij

wonen

RIJSWIJK- Arnold van der Sluijs en zijn gezin hebben twintig jaar met heel veel plezier in dit appartement gewoond. Nu de drie kinderen de deur uit zijn wordt het voor hem en zijn vrouw Hannie te groot. Bovendien is er geen economische binding meer met Rijswijk, omdat beide pensionado’s inmiddels in een chalet op de Veluwe wonen. Aan deze woning aan de Generaal Spoorlaan ligt hun vertrek dus zeer zeker niet.

Van alle gemakken voorzien
Toen Arnold en zijn gezin dit prachtige appartement betrokken, was er drie maanden lang fulltime aan verbouwd. Het resultaat is er dan ook wel naar. Arnold: “De vlizotrap die er toen nog in zat was geen optie en er is een volwaardig trapgat gemaakt met een industriële trap op maat. We wilden nergens kabels hebben lopen, dus die zijn weggewerkt onder de vloer of in de muren gefreesd. Verder hebben we vanwege onze sauna in de badkamer een krachtstroom-aansluiting, wat bijvoorbeeld ook heel handig is als je op inductie wilt gaan koken. Verder zit de verlichting op aparte groepen, zodat bij kortsluiting het licht in bijvoorbeeld de slaapkamers gewoon blijft branden. De tachtig liter boiler in de oude badkamer is verwijderd en heeft boven plaatsgemaakt voor een HR ketel, die mooi weg getimmerd is. Van de oude badkamer is de sauna gemaakt, en één slaapkamer is opgeofferd om daar een badkamer van te creëren. Leidingen zijn omgelegd, zodat daar nu ook een water voorziening is. De keuken is nog maar een jaar oud en kon in een L-vorm doordat we de ingang door de woonkamer hebben laten lopen. Het energielabel van de woning is C. Het hele huis is voorzien van dubbele beglazing, op het balkon na. De vloer van het balkon is hetzelfde betegeld als die in de keuken, zodat het een doorlopend geheel is. Door het hele huis ligt een laminaatvloer, met uitzondering van een slaapkamer. Het is gewoon een prachtig, ruim appartement. De woonkamer bijvoorbeeld, is 36 vierkante meter”.

Fijne omgeving
Niet alleen binnen is alles van alle gemakken voorzien. Qua omgeving zijn ook alle faciliteiten binnen handbereik. Zoals een eigen parkeerterrein, met gegarandeerd een parkeerplek. En een park in de buurt, dat ligt in een beschermde landgoederenzone, die tot het Zuiderpark aan toe loopt. “Daar staat bijvoorbeeld nog een hele oude boomgaard. Deze groenstrook zal niet worden bebouwd”, aldus Hannie. In het park is een gloednieuwe speeltuin verwezenlijkt, compleet met houten toestellen, slingerbanen en een zandbak. Ook is er nog een speeltuin aan de achterkant van het appartement. Arnold is blij met de aanblik van zoveel groen. “Als ik op de bank zit kijk ik zo het groen in”, zo zegt hij. “Bovendien ligt er een prachtige tuin voor het complex, die dankzij de actieve VVE fantastisch wordt bijgehouden. Er wordt iedere week gemaaid en regelmatig worden er nieuwe plantjes in gezet”. Het appartementencomplex wordt ook prima onderhouden volgens de bewoner. De tegels in het portiek zijn vervangen, evenals de liften. Er is geschilderd en LED verlichting aangelegd. Verder is alles wat de inwendige mens versterkt binnen handbereik in het nabijgelegen winkelcentrum.      

Generaal Spoorln 621, Rijswijk
Vraagprijs is: 397.500 k.k.
Woonoppervlak is: 138m2
Roepman Makelaardij
Molslaan 43
2611 RJ Delft
015-2134134
www.roepman.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding