Foto: ZIEN24
Foto: ZIEN24

Huis te koop wordt deze week aangeboden door Roepman Makelaardij

Algemeen

DELFGAUW- Cees Post en zijn vrouw Ina vielen in 2004 voor deze maisonnette woning onder andere vanwege de ruimte. “Het is net of je een balzaal binnenkomt bij het betreden van de woonkamer”, aldus de enthousiaste bewoner. Verder was de ligging ten opzichte van alle faciliteiten een pré. “Je zit in een leuke woonkern, maar in een paar minuten ben je in het buitengebied”.

Hiermee doelt Cees op recreatiegebied de Delftse Hout, een oase van rust voor de wandelaar of fietser. Waarschijnlijk ook de reden waarom er zoveel vogels voorbij komen. “Het is onvoorstelbaar hoeveel we er zien. Het is hier altijd heel relaxed wakker worden met het uitzicht op deze diertjes en de skyline van Delft, onder het genot van een bakje koffie”.  

Keus
Ook vanaf het dakterras op het Zuidwesten is dit een mooi schouwspel. In de zomer is het daar goed toeven volgens Cees. “Het kan dan best warm zijn, maar wij hebben het voordeel dat we ook een deel van de dag lekker de schaduw kunnen opzoeken. Dit komt doordat we op een hoek zitten en de schaduw hebben van de rand van de hal waarin de lift naar het parkeerdek op de eerste verdieping is gevestigd. we kunnen dus kiezen voor zon of schaduw”. Overigens beschikt deze woning daar over een eigen privé parkeerplaats en dito fietsenberging.

Faciliteiten
Mooie tegenpool van deze rust vormen de winkels in winkelcentrum De Emerald, waarboven het appartement is gevestigd op de derde en vierde verdieping. “Er zit een AH, slijterij, bakker en snackbar”, somt Cees op. “En ook hebben we een medisch centrum met daarin een huisarts en apotheek”.

Bereikbaarheid
Aangezien de uitvalswegen A12, A13 en N470 binnen bereik liggen, kunnen Delft, Rotterdam en bijvoorbeeld Zoetermeer ook op eenvoudige wijze worden bereikt. Ook de TU Delft is nabij.

Jacuzzi
Al dit woongenot wordt volgens Cees nog aangevuld door de aanwezigheid van een aparte studeerkamer en de tweepersoons jacuzzi en douche stoomcabine met multi-douchekoppen in de badkamer. Deze is in oorspronkelijke staat, evenals de rest van de woning. De open keuken staat in verbinding met de ruime living, die voorzien is van airco. Markant punt is de schouw in de slaapkamer. “Deze zat erin toen we de woning kochten. Kan heel sfeervol zijn. Het huis was gewoon naar ons zin en dat hebben we zo gelaten”, aldus de bewoner, die oorspronkelijk uit Delft komt. Na een uitstapje van vijftien jaar naar het Brabantse land kwam hij vanwege zijn werk bij Martinair weer terug naar het oude nest. Dit scheelde hem destijds een hoop reistijd.

Verhuizen naar de overkant
Nu is echter de volgende fase aangebroken. Cees: “Mijn vrouw is slecht ter been en we wilden gelijkvloers gaan wonen. Inmiddels hebben we een seniorenwoning gekregen in de Zeven Linden. Die zit aan de overkant van de straat. We blijven dus gelukkig in dezelfde omgeving met dezelfde faciliteiten”.

Ruime centraal gelegen 4-kamer maisonnette met prachtig uitzicht

Gouden Rijderplein 93
Verkoopprijs is: 455.000 k.k.
Woonoppervlak is: 138m2
Roepman Makelaardij
Molslaan 43
2611 RJ Delft
015-2134134
www.roepman.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding