Afbeelding

Bouw van bedrijvencentrum De Formule van Heron snel van start

wonen

Editie: Week 5, Jaargang 23 |

De Formule van Heron bestaat uit vijftien zelfstandige bedrijfsruimten van 50 tot 500 vierkante meter.

NOOTDORP - Het nieuwe bedrijventerrein Heron in Nootdorp is volop in beweging en is hard op weg om één van de succesvolste bedrijventerreinen van de regio te worden. Afgelopen jaar openden bedrijven als Van Gils, Fugro en Riverdale de deuren en onlangs startte ook Vista Paint met de bouw van zijn nieuwe pand.

Ook voor de wat kleinere ondernemers zijn er volop mogelijkheden om zich te vestigen op Heron. Speciaal voor MKB'ers ontwikkelt Heembouw uit Roelofarendsveen hier namelijk De Formule van Heron, een hoogwaardig en multifunctioneel bedrijvencomplex, met een moderne, zakelijke uitstraling. De Formule van Heron bestaat uit vijftien zelfstandige bedrijfsruimten in diverse afmetingen en prijsklassen, die worden gerealiseerd op een goede zichtlocatie aan de doorgaande weg op bedrijventerrein Heron. “Het plan heeft een fraaie uitstraling, maar laten we vooral niet vergeten dat het hier gaat om goed uitgeruste bedrijfsruimten, met vele gebruiksmogelijkheden. Met hoogtes van ruim 6 meter, grote roldeuren en eigen parkeerplaatsen voor de deur is het een ideale plek om te werken. Daarbij zit het ontwerp van Habeon Architecten zo slim in elkaar, dat de Formule van Heron ruimte biedt aan bedrijfsruimten van 50 tot 500 vierkante meter. En met koopsommen vanaf
85.000 euro krijg je gewoon veel waar voor je geld”, aldus Rolf Verdel, die namens Heembouw verantwoordelijk is voor de realisatie.

Zodra de bouwvergunning binnen is, wil Heembouw starten met de bouw. “Ik kan nog niet exact zeggen wanneer dat is, maar ga maar uit van het tweede kwartaal", aldus Verdel. “Dat betekent dat het project eind 2015 aan de gebruikers kan worden opgeleverd. Er is nog een aantal mooie bedrijfsruimten beschikbaar en ik maak graag een afspraak met de ondernemers om alle mogelijkheden samen door te nemen.”
Belangstellenden kunnen zich aanmelden via de website www.formulevanheron.nl.

 

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12