Afbeelding

Björnd Makelaardij: ‘Open dag voor beide partijen nuttig’

wonen

DELFT- Ieder jaar is Björnd Makelaardij van de partij op de NVM Open Huizen Dag. Het kantoor aan de Oude Delft 103 zet ook dit jaar de deuren van 11.00 uur tot 15.00 uur open om zowel verkoper als koper van dienst te zijn. 

Eigenaar Bart Hendriks zal zaterdag 6 april samen met medewerksters Fleur en Jacqueline het kantoor bemannen. “Wij staan dan paraat om in te springen bij deelnemende panden, maar ook geven wij informatie aan potentiële kopers over het aankoopproces als ze bij ons kantoor binnenlopen. Soms gaan wij direct mee naar het pand. Dat heb ik in het verleden al eens meer gedaan. De kijker wilde snel reageren en vroeg of ik tijd had om mee te gaan. Toen ben ik op m’n fiets gesprongen en hebben wij samen de betreffende woning bekeken. Dat ons kantoor open is deze dag en wij zeer flexibel zijn wordt door koper en verkoper dan ook als positief ervaren.”

Nuttig
Bart ziet dat door de krapte op de woningmarkt op veel woningen wordt overboden. “Wij kunnen precies vertellen hoe dit het beste aan te pakken in het aankoopproces. In de huidige markt vis je vaak achter het net bij het maken van een bezichtigingsafspraak en kom je op een reservelijst. De woningen die meedoen aan de NVM Open Huizen Dag zijn nog te bezichtigen en niet verkocht, dus heeft zo’n dag voor beide partijen nut.” Na de open dag worden potentiële kopers benaderd en vindt er terugkoppeling plaats naar de verkopers.

Actie aankooptarief
“Schakel je ons in voor de aankoop van een woning welke gezien is tijdens deze dag en wij kopen deze voor je aan, dan geldt er een speciaal Open Huizen Dag Aankooptarief. Bel of mail voor meer informatie hierover naar ons kantoor: tel. 015-2135139, info@bjornd.nl.”