Afbeelding

U bent nog niet te laat voor de zomer!

vaste rubrieken

Editie: Week 18, Jaargang 22 |

Melissa de Ruiter brengt een masker aan, terwijl haar klant een Eric Shape upgrade krijgt.

DELFT - ERIC Shape upgrade - voor een mooi en stevig lichaam: een doelgerichte behandeling voor HEM en HAAR. Nu bij BeauMel Schoonheidsinstituut in de Hugo de Grootstraat 35.

ERIC® biedt hier de juiste strategie voor verbetering. De pressotherapeut biedt een zachte drukpulsmassage, die de vetcellen en de dieper liggende huidlagen activeert en de lymfestroom stimuleert.  ERIC Pressotherapist is er voor mannen en vrouwen die last hebben van vetophopingen, sinaasappelhuid, slap weefsel, cellulitis, een vochtarme huid, veel vocht vasthouden of voor degenen die hun lichaam willen ontgiften en zuiveren.
De ERIC Pressotherapist zorgt door middel van drukpulsmassage en warmte-inductie voor een slank, gespierd en strakker lichaam. Door de drukpulsmassage en warmte-inductie ervaar je een heerlijk welness gevoel. Een dertig minuten applicatie op de buik komt overeen met de energie die wordt gebruikt voor circa 150 sit-ups.
Door de warmte van de ERIC Pressotherapist wordt vet gereduceerd. Door de luchtdruk krimpt het vet op zijn beurt weer. Tevens zorgt de behandeling ervoor dat gifstoffen verwijderd worden en er een einde komt aan spierverslapping.
Doelgericht ingezet, ondersteunen de ERIC®-producten  het resultaat van de behandelingen met de pressotherapeut. De ERIC Shape Assistant- Beauty Power, een maaltijdvervanger en de ERIC Shape Assistant – Collagen Plus, de perfecte aanvulling voor gezond bindweefsel, maar ook voor sterk haar, stevige nagels en een mooi stevige huid. Aan een beter figuur werken, voelen hoe de huid steviger wordt – dat kan nu op een leuke manier die ook nog eens mooie resultaten oplevert!
Wilt u het meest ultieme resultaat bereiken, boek dan een kuur in combinatie met de LPG ENDERMOLOGIE. Zie de aanbieding van BeauMel Schoonheidsinstituut elders op deze pagina.
Net nieuw in Nederland en nu al bij BeauMel: Loverock Natural for kids. Loverock is dé natuurlijke kinderverzorging voor kinderen vanaf drie jaar. Speciaal ontwikkeld om de kwetsbare kinderhuid optimaal te beschermen. Deze huid is tot vijf keer dunner en droger dan een volwassen huid. Loverock is dermatologisch getest, hypoallergeen met allergeenvrij parfum, natuurlijke zonnefilters, puur, natuurlijk en veilig!
De lijn bestaat uit de volgende producten: gezichtscrème, bodylotion, hair & body douchegel, zonbeschermingscrème en aftersun. Bent u nog op zoek naar een Moederdag-cadeau? BeauMel heeft voor elk budget voldoende keus. Telefoon: (015) 212 12 15. Internet: www.beaumel.nl.
 

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12