Afbeelding

Headline Haarmode voelt zich thuis bij RODI

vaste rubrieken

Editie: Week 43, Jaargang 21 |

DELFT – RODI Media zh is veel meer dan alleen de uitgever van de krant Delft op Zondag. We zijn ook bekend als RODI Verspreiding, RODI reclame & belettering en PROfolie glasfolies. Over al die disciplines laten we graag onze relaties aan het woord.


Headline Haarmode aan de Vrijheidslaan 12 bestaat dit jaar alweer 25 jaar. Dit jubileum wordt onder meer gevierd met mooie kortingsacties voor de klant. Om hier bekendheid aan te geven liet Headline Haarmode bij RODI reclame & belettering een doek van 2,5 bij 2,5 meter maken dat nu aan de buitenkant van de kapsalon hangt. “We nemen regelmatig advertenties af bij RODI Media”, vertelt eigenaar Berry Stokman. “Daarom ben ik ook voor dit doek bij RODI terechtgekomen.” Daarin speelt ook, geeft hij aan, de gunfactor een rol. Stokman is tevreden over het resultaat. “Het is perfect geworden, helemaal goed. Het valt ook de klanten op.”
Headline Haarmode werd onlangs verkozen tot ‘leukste en gezelligste’ kapsalon van Delft. “Dat is natuurlijk hartstikke leuk”, vindt Stokman. Headline Haarmode onderscheidt zich op meer facetten, merkt hij op. “We zijn één van de weinig kapsalons in Delft waar je voor de deur gratis kunt parkeren en we zijn dagelijks tot 22.00 uur open. We hebben onder ons personeel weinig verloop. Sommige dames werken hier al 20 en 25 jaar en negentig procent van hen zijn topstylistes.”
Kijk voor meer informatie over Headline Haarmode op de website www.headlinehaarmode.nl. Meer weten over RODI Media zh? Bezoek dan de website www.rodimediazh.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12