Afbeelding

Delvenaar in beeld: Mathilde van Winden (69), gepensioneerd

vaste rubrieken

Editie: Week 1, Jaargang 22 |

- Wat bent u hier aan de J.J. Slauerhofflaan aan het doen?
“Gewoon even een luchtje aan het scheppen. Dat is lekker, zo op nieuwjaarsdag. Na alle oliebollen en alle herrie van vannacht even heerlijk naar buiten.”

- De eerste wandeling van het nieuwe jaar. Hoeveel komen er nog bij?
“Ik ga echt elke dag naar buiten om minimaal een halfuur te wandelen en ik ga ervoor om elke dag een uur buiten te zijn. Op welke manier dan ook.”

- Heeft u nog meer goede voornemens voor 2014?
“Ik hoop op een betere conditie. Ik heb op dit moment een slechte conditie en ik hoop dat ik daar van word verlost. Dat moet medisch gerealiseerd worden. Ik loop daarvoor bij een dokter.”

- Welke leuke dingen heeft u afgelopen week gedaan?
“Ik ben de zaterdag na Kerst samen met mijn dochter de stad in geweest. Dat was nog een verjaardagscadeautje. Ze is gezellig naar Delft gekomen, we hebben een rondleiding gehad over het Prinsenhof en hebben gezellig zitten high tea’en in het Stads-Koffyhuis.”

- Wat is uw nieuws van afgelopen week?
“Het is allemaal kommer en kwel. Dat sla ik zoveel mogelijk over, want als je niet uitkijkt, word je daar helemaal depressief van. Mensen moeten positief zien te blijven. Ik kan me dan ook niet specifiek bedenken wat mij echt is opgevallen. Ik snel langs de koppen in de kranten en volg het alleen in grote lijnen. Anders word je er helemaal knettergek van.” (MA)

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12