Afbeelding

Kindercentrum Knotz bestaat 15 jaar!

vaste rubrieken

Editie: Week 33, Jaargang 22 |

Knotz Kinderopvang stimuleert een gevarieerde en gezonde voeding alsmede sport en spel voor opgroeiende kinderen.

DELFT – Het was in augustus 1999 dat Pim Lubbers, directeur en eigenaar van Knotz Kinderopvang, aan de Vulcanusweg 267 in Delft Kindercentrum Knotz opende. De locatie aan de Vulcanusweg huisvestte zowel een kinderdagverblijf als buitenschoolse opvang en kreeg daarom de naam Kindercentrum Knotz.

Inmiddels is Knotz Kinderopvang binnen Delft een begrip en met vier kinderdagverblijf- en twee buitenschoolse opvanglocaties (KnotzClub) niet meer weg te denken uit Delft.
Bij een 15-jarig jubileum hoort een feest! Op zaterdag 13 september 2014 wordt dit uitgebreid gevierd met de klanten, het personeel,  de relaties, de leveranciers en alle kinderen van Knotz Kinderopvang.
De dag staat volledig in het teken van Food & Fun. Knotz stimuleert een gevarieerde en gezonde voeding alsmede sport en spel voor opgroeiende kinderen. Met diverse activiteiten zoals een kookworkshop met de Delftse chef-kok Yuri Verbeek, eigenaar van restaurant De Kokkerie in Delft, een muziek/dans workshop, een beweegkriebel workshop, het oplaten van een wensballon of een biologische proeverij is er voor ieder wat wils. Ook is er voor de kinderen een springkussen, dit kan tijdens het feest natuurlijk niet ontbreken.
Rond de klok van 10.00 uur wordt het feest officieel geopend door wethouder De Prez van de Gemeente Delft. Het hele team van Knotz kijkt uit naar een feestelijke dag! Kijk voor meer informatie op onze website www.knotz.nl.

 

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12