Afbeelding

Bruidspaar van de maand

vaste rubrieken

Editie: Week 33, Jaargang 22 |

DELFT – Ger de Vreede en Everdine Volkers hebben elkaar 35 jaar geleden het ja-woord gegeven. Om dit te vieren, zijn ze in mei op hun ‘tweede’ huwelijksreis geweest naar Rome. Ger en Everdine zijn in 1979 getrouwd in Rijswijk, maar wilden absoluut geen standaard trouwfotoalbum. Dat had iedereen namelijk al. Ze besloten daarom hun trouwreportage in het mooie Delft te laten maken. Ger is geboren en getogen in Rijswijk en Everdine in Amsterdam. Vooral voor Everdine was Delft een heel aantrekkelijke keuze. Vanwege de vergelijkbaarheid qua grachten en grachtenpandjes, maar dan alles een slag kleiner. Het werd een heel mooi en speciaal trouwalbum, waar Ger en Everdine heel blij mee waren.

Ze kregen een dochter en noemden die Leila. Dat was in het tweede jaar van hun huwelijk. Door woningruil verhuisden ze naar een eengezinswoning in het Voorhof. Daar is later hun zoon Ron geboren, die dus als enige uit dit gezin in Delft geboren is.
Zes jaar geleden zijn Ger en Everdine naar het mooiste plekje in Delft verhuisd, naar een half vrijstaand herenhuis op de Beestenmarkt. Dit hadden ze 35 jaar geleden nooit kunnen bedenken.
Op de vooravond van hun 35-jarig huwelijk en hun vertrek naar Rome, hebben ze eenzelfde foto laten maken, weer bij de Oostpoort. Zoek de verschillen! En ook nog een gekke foto, op verzoek van hun zoon Ron. Natuurlijk hebben Ger en Everdine aan dat verzoek gehoor gegeven.
Het bruidspaar heeft inmiddels drie kleinkinderen van Leila, die samen met haar man de camping Dianaheide in Drenthe beheert. Vader en zoon Ger en Ron runnen samen het bedrijf G. en F. Montage BV, voor installatie van interne transportsystemen in de glastuinbouw. Everdine werkt fulltime bij de TU Delft als secretaresse van een hoogleraar op de afdeling Systeemkunde. Daarnaast geeft Everdine twee keer per week in de avonduren flamencodansles in Delft. Ze vinden het zelf een ‘rijk’ en gezellig leven!

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12