Afbeelding

Bruidspaar van de maand

vaste rubrieken

Editie: Week 11, Jaargang 23 |

DELFT – Marcel Raateland en Petra Moonen zijn op zondag 15 februari 2015 getrouwd in het WestCord Hotel Delft tijdens de vijfde editie van de Trouwbeurs Delft!
In oktober 2005 hebben ze elkaar voor het eerst gezien tijdens de verbouwing bij hun schoonzus, schoonzus en zwager. Ze herinneren zich die eerste ontmoeting allebei nog erg goed, al hadden ze toen allebei een relatie.
Zo'n twaalf maanden later zagen ze elkaar weer tijdens een etentje en ook toen hebben ze gezellig zitten kletsen, een echte klik, maar beiden dachten er nooit verder over na, tot...
Het was op 27 december 2007. Tijdens het stappen op het Plein in Den Haag kwamen Marcel en Petra elkaar weer tegen. Ze waren toen allebei weer vrijgezel en de vonk sloeg over! Na deze derde ontmoeting volgden er nog vele en vervolgens woonden ze vanaf maart 2008 praktisch samen in een net gekocht eigen appartement aan de Mozartlaan!
Een heerlijke tijd waar ze allebei met veel plezier aan terugdenken! Ieder weekend heerlijke uitstapjes, etentjes, uitgaan en ze gingen regelmatig een nachtje weg door het hele land.
En toen was het 18 november 2009... de zwangerschapstest geeft twee streepjes aan. Wat een geluk komt er op Marcel en Petra af.  Een verhuizing naar de Hoefbladlaan en na negen mooie maanden wordt hun eerste zoon Luuk geboren! Een prachtige tijd met zijn drieën tot op 28 mei 2014 hun tweede zoon Hugo wordt geboren. Sindsdien gaan ze door het leven met z'n vieren, het ultieme geluk.
En nu is er dan die prachtige bekroning met een huwelijk, en wat voor één... Ze hebben een geweldige dag in Delft gehad! En het idee dat ze nu allemaal dezelfde achternaam hebben, een heel fijn & verbonden gevoel! En dat precies tien jaar na hun ontmoeting...

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12