Afbeelding

Hou de zon en de hitte buiten met Nedlux

vaste rubrieken

Editie: Week 33, Jaargang 21 |

DELFT – Met het lekkere weer van de afgelopen weken trekken velen erop uit. Bij thuiskomst is de felle zon die naar binnen schijnt en de hitte die deze met zich meebrengt vaak een bron van irritatie, maar lieden die bij Nedlux zijn geweest lachen daarom.

Bij Nedlux kunt u namelijk al bijna vijfentwintig jaar terecht voor alle vormen van zonwering en raamdecoratie. “We hebben een breed assortiment voor zowel binnen als buiten”, vertelt Ruud Bazuin. “Daarnaast verkopen we ook verschillende horren, wat in deze tijd, waarin de tijgermug weer in het land is, natuurlijk ook erg goed van pas komt.”
Een bezoekje aan de showroom van Nedlux aan de Van Foreestweg levert bergen inspiratie op voor eenieder die op zoek is naar geschikte zonwering. Er zijn zonneschermen, markiezen, rolgordijnen, zowel verticale als horizontale jaloezieën, plisségordijnen, vouwgordijnen, screens en rolluiken, allemaal van Nederlands fabrikaat en met Somfy-motoren. “De mensen zijn hier meer dan welkom om zich onder het genot van een kop koffie of iets anders voor te laten lichten over alle mogelijkheden. Daarbij komen onze medewerkers ook vrijblijvend bij u langs om de afmetingen op te nemen.”
Nedlux heeft voor de komende tijd mooie acties voor hen die op zoek zijn naar wat verkoeling in huis. “Zo bieden we de komende tijd Axios knikarmschermen aan voor een prijs vanaf 1250 euro. Dit bedrag is inclusief BTW en de standaardmontage. Verder geldt op alle horren een korting van tien procent, zodat u de muggen lekker buiten houdt!”
Bent u ook op zoek naar zonwering of raamdecoratie? Loop dan langs aan de Van Foreestweg 8, kijk op www.nedlux.nl of bel naar 015 212 51 23.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12