Afbeelding

Stichting Kindertuinen Delft voelt zich thuis bij RODI

vaste rubrieken

Editie: Week 9, Jaargang 22 |

DELFT – RODI Media zh is veel meer dan alleen de uitgever van de krant Delft op Zondag. We zijn ook bekend als RODI Verspreiding, RODI reclame & belettering en PROfolie glasfolies. Over al die disciplines laten we graag onze relaties aan het woord.


De Stichting Kindertuinen Delft liet vorig weekend 6917 flyers verspreiden door RODI Verspreiding. Deze werden  samen met de krant Delft op Zondag huis-aan-huis verspreid in Tanthof. In deze wijk heeft Stichting Kindertuinen Delft twee tuincomplexen waar kinderen zich uitstekend kunnen vermaken in en met het groen. “Het aantal kinderen dat de Kindertuinen bezoekt is wat teruggelopen. Dat hopen we op te krikken met de flyers, die niet alleen in Tanthof maar ook op Delftse basisscholen zijn verspreid”, vertelt Djoke Winkler Prins, secretaris van de stichting. De reden dat Kindertuinen Delft dit door RODI Verspreiding liet doen, is omdat beide partijen in het verleden vaker prettig hebben samengewerkt.
Djoke Winkler Prins hoopt dat de door RODI verspreidde flyers  vruchten gaan afwerpen, zodat nog meer kinderen zich in de tuincomplexen gaan vermaken. “Het is daar vreselijk leuk en de onderlinge sfeer is geweldig.” Zie voor meer informatie de website www.kindertuinendelft.nl. Meer weten over RODI Media? Kijk dan op www.rodimedia-zh.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12