Afbeelding

Kwaliteit in plaats van prijzenknallen bij Kapsalon Headquarter

vaste rubrieken

Editie: Week 1, Jaargang 23 |

In het nieuwe jaar geldt voor de dames: HAARKWALITEIT, want met glanzend haar en een mooie kleur zien we er gezond en vitaal uit.

DELFT – “Ook dit jaar gaan we weer voor kwaliteit in plaats van prijzenknallen.” Kapsalon Headquarter aan de Gasthuislaan 64 laat aan duidelijkheid niets te wensen over. Wel is het mogelijk voor korting te sparen en als je binnen vier tot zes weken terug komt, heb je respectievelijk 15 of 10 procent korting op je hele behandeling. “In 2014 zijn we allemaal getraind in het knippen van de OLD SCHOOL”, zegt Mercedes Vosman. “Een hele mooie techniek speciaal voor heren, met een knipoog naar de jaren 50 en daarvoor, met de daarvoor benodigde producten zoals reuzel of voodoo pommades. Ouderwetse haarwaters zijn er ook weer om het plaatje af te maken – heerlijk is dat.”

Voor de dames HAARKWALITEIT, want met glanzend haar en een mooie kleur zien we er gezond en vitaal uit. “Om mooie kleuren te maken gebruiken we van verschillende merken de mooiste tinten. Bij ons zorgt Kerastase nog steeds voor uitzonderlijk goed en mooi haar.”
Telefoon: (015) 212 05 04.

 

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12