Afbeelding

Beleef de schitterende restyling van Restaurant De Kromme

vaste rubrieken

Editie: Week 5, Jaargang 22 |

De binnentuin van De Kromme heeft sinds kort twee prachtige openslaande deuren, onderdeel van een totale restyling van het restaurant.

DELFT – Restaurant De Kromme in de Kromstraat 27-29 viert dit jaar zijn driejarig bestaan. Het restaurant heeft binnen een kleine honderd plaatsen en buiten is er plaats voor nog eens zestig personen. In de schitterende binnentuin kun je heerlijk buiten eten of borrelen als het mooi weer is. De toegang naar de binnentuin is kort geleden voorzien van prachtige nieuwe openslaande deuren. Het hele restaurant heeft trouwens een restyling ondergaan, onder meer met mooie halfronde oranje banken en geweldige kroonluchters, ook is de open keuken vernieuwd, zodat er gekeken kan worden naar de keukenbrigade, die de lekkerste gerechten voor u bereidt. daarnaast is er een fantastische ruimte voor vergaderingen, borrels, verjaardagen met bijvoorbeeld een Life and Cooking Buffet. Voor het allerlekkerste 3-gangen menu van Delft betaal je 26,50 euro. Hierbij heb je vijf keuzes per gang en er is altijd een stokbroodje met kruidenboter bij binnenkomst. Waar zie je dat nog zonder bij te betalen?

Als voorgerechten kun je kiezen uit verse carpaccio, huisgemaakte soepen die iedere drie maanden met het seizoen mee wisselen. Als voorgerecht kan ook gekozen worden voor een wisselend visgerecht. Andere mogelijkheden zijn een heerlijke salade met geitenkaas of bospaddenstoelensoep, ook vegetarisch. Alles kan gemaakt worden, in de keuken van dit restaurant is men gewend aanpassingen te doen. Zodoende kunnen ook op verzoek dingen gemaakt worden.
Momenteel is het hoofdgerecht, Black Angus Steak, helemaal hot. Andere lekkere hoofdgerechten zijn een heerlijk varkens duo, op de huid gebakken zalm en diverse soorten pasta, waarbij ook aan de vegetarische gasten is gedacht. Alle gerechten worden geserveerd met verse friet, met de hand gesneden. Als dessert kun je onder meer kiezen uit huisgemaakte appeltaart, chocolade of een bosvruchtenmousse.
De eerste donderdag van de maand is het bij Restaurant De Kromme altijd Pub Quiz Avond, georganiseerd door Chris Piguillet. Hierbij kun je heel leuke prijzen winnen. Het is heel leuk om na een heerlijk diner mee te doen aan deze onderhoudende quiz. Voor reserveringen of informatie: (015) 889 89 83, info@restaurantdekromme.nl, www.restaurantdekromme.nl.

 

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12