Afbeelding

Beauty Hacks, want het warme weer kan ook vervelend zijn voor je look

vaste rubrieken

Editie: Week 31, Jaargang 23 |

Doe er alles om de vervelende gevolgen van het warme weer tegen te gaan: volg de Beauty Hacks.

DELFT – Hoewel de zomer ons favoriete seizoen is en we niet kunnen wachten tot we eindelijk van het heerlijke weer kunnen genieten, is er een aantal aspecten aan het warme weer die behoorlijk vervelend kunnen zijn voor je look. Gelukkig hebben we een aantal vreemde, maar effectieve! Beauty Hacks voor je op een rijtje gezet waarmee je de zomer wel doorkomt!
1.  Kom je net van het strand af en zitten je voeten en benen nog helemaal onder het zand? Strooi er dan wat babypoeder overheen! Het poeder zal het vocht op je huid absorberen, waarna je het zand heel makkelijk weg kunt vegen!
2.  Zweterige nachten kunnen erg vervelend zijn, zeker voor je kapsel. Spray daarom ’s avonds wat dry shampoo bij je haaraanzet, zodat olie en transpiratievocht ’s nachts direct geabsorbeerd worden.
3.  Heb je een plekje overgeslagen met insmeren en ben je verbrand? Doe wat aloë vera gel in een ijsblokjeshouder en zet hem in de vriezer. Ideaal om je verbrande huid te koelen als je een plekje hebt overgeslagen met insmeren!
4.  Je gebruikt je scheermesje waarschijnlijk veel vaker in de zomer. Maar roestige scheermesjes zorgen geheid voor scheerwondjes, om nog maar niet te spreken van infecties. Je kunt de levensduur van je scheermesjes verlengen door ze buiten de douche te bewaren en de mesjes tussen je scheerbeurten even in te smeren met olijfolie. Zo voorkom je dat ze gaan roesten!
5.  Als je je in een omgeving bevindt waar veel insecten zitten, zoals het bos, zal je de nodige maatregelen moeten treffen om te voorkomen dat je levend wordt verslonden. Muggenbulten zijn niet bepaald charmant! Een goede tip tegen muggen is om een wasverzachterdoekje in je broekzak te doen. De geur zal de muggen op afstand houden, zonder dat je jezelf steeds opnieuw moet insmeren met een muggen werende spray.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12