Afbeelding

'Het paste wonderwel in zijn drukke agenda'

sport

Editie: Week 12, Jaargang 23 |

PIJNACKER – Het was feest bij Oliveo vorige week zaterdag. De selectie kookte voor de leden en haalde hiermee een bedrag van 2500 euro op. Mede-voorzitter Ruud Schalkwijk beleefde, net als Wilfred Genee, een topavond.

– Hoe kwamen jullie op het idee van de avond?
“We zijn bezig met de modernisering van de kantine en maken hierbij gebruik van een Legoplan. Leden bedenken acties en halen hiermee geld op voor ons Lego-clubhuis, dat symbool staat voor de nieuwbouw. De selectie wilde koken voor leden en sponsors.”

– En voor Wilfred Genee....
“Hij was er inderdaad ook. Toen de jongens met het idee kwamen, wilde een groep moeders van F-pupillen, van wie er één voedingsconsulente is ons aanmelden voor Genees actie Vullen of voeden. Toevallig zit haar man in het team van Wilfred Genee en hij vroeg  Genee ook te komen. De avond paste wonderwel in zijn drukke agenda.”

– Was het een succes?
“Absoluut, wat ons betreft voor herhaling vatbaar. We hadden op de achtergrond een cateraar, maar de jongens hebben de maaltijden zelf bereid. We hebben heerlijk gegeten en de modernisering van de kantine is weer een stapje dichterbij. Verder gaat de voedingsconsulente ook onze spelers adviseren.”

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12