Afbeelding

Bijzondere acties op Concordia Golfbaan

sport

Editie: Week 12, Jaargang 23 |

Willem Zelisse op de driving range die voor leden gratis toegankelijk is.

DELFT – Concordia, één van ‘s Neerlands oudste sportverenigingen, gaat komende tijd haar 9 holes golfbaan onder de aandacht brengen. “Veel te weinig Delftenaren hebben er weet van dat we een schitterende 9-holes golfbaan op ons complex hebben liggen”, zegt Willem Zelisse.

Om er bijna verontwaardigd aan toe te voegen: ”Zelfs onze eigen leden kennen de mogelijkheden niet. Onze baan heeft heel veel voordelen”, steekt Zelisse van wal. “Omdat hij uitgekiend in elkaar geschoven is kun je de negen holes in tijd van een uur lopen. Ideaal als je in een verloren uurtje wat aan je golfvaardigheid wil schaven. Bovendien is de baan zowel voor gevorderden als voor beginners uitstekend bespeelbaar. Daar komt bij dat golfen bij Concordia heel goed betaalbaar is. Iedere Concordiaan betaalt een basiscontributie van 140 euro en een golfbijdrage van 219 euro. Je kunt dus voor 359 euro een heel jaar golven, net zo vaak als je wilt.”

De leden van Concordia kunnen twee keer per week aansluiten bij een oer-gezellige verenigingsavond. “Hierbij geldt, zoals bij alles binnen onze vereniging; niets moet, alles mag. Voor onze golfleden organiseren we een aantal leuke wedstrijdjes en niet te vergeten het grote Van der Leeuw Delfts par 3 Open. Een hele mondvol, maar dat mag dan ook voor een druk bezocht toernooi.”

Om geïnteresseerden kennis te laten maken met de golfsport organiseert  Concordia zaterdag 4 april een open middag. “Tijdens die middag zijn golfpro’s en mensen met materiaalkennis aanwezig. Zij willen de bezoekers graag met deskundig advies terzijde staan. Je kunt daar ook inschrijven voor een beginnerscursus, waarin je in negen lessen de grondbeginselen van het golfen worden bijgebracht. Het is wel handig vooraf voor die middag aan te melden via info@concordiadelft.nl. We hebben voor de dames een speciale Moederdagactie. Moeder krijgt op een ticket een uur les van een pro en na afloop koffie, waarbij de appelpunt uiteraard niet ontbreekt. Tot slot kun je in de maanden april en mei tegen een sterk gereduceerd tarief van 15 euro onbeperkt de baan op.”

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12