Shockwavetherapie, de effectieve oplossing bij chronische pijn!
Shockwavetherapie, de effectieve oplossing bij chronische pijn!

Nieuwe behandeling peesklachten bij Fysiotherapie Pijnacker Centrum

Partnerbijdrage

Fysiotherapie Pijnacker Centrum is e´e´n van de eerste locaties in de regio waar Radiale Shockwave toegepast mag worden; een nieuwe behandelmethode door fysiotherapeuten voor onder andere mensen met peesklachten. 

Radiale Shockwave wordt een nieuwe innovatie in de fysiotherapie genoemd. Het is een behandeling waarbij door het opwekken van geluidsgolven pijnlijke pezen weer tot herstel worden aangezet. 

Patiënten kunnen nu al voor Shockwave terecht bij het team van Fysiotherapie Pijnacker Centrum, recent hebben alle therapeuten de basiscursus bij Enraf Nonius gevolgd. “Enkele collega’s hadden voorheen al veel praktijkervaring opgedaan, onder meer in het buitenland. Inmiddels passen wij Shockwave al enige tijd succesvol toe bij de behandeling van diverse peesklachten, denk hierbij onder andere aan: tennis- of golferselleboog, schouderproblemen met of zonder verkalking, hielspoor, langdurige achillespeesproblemen en pijnlijke nek, schouder en/of rug. Een unieke kans voor mensen die nu een peesblessures hebben! Met slechts enkele shockwavebehandelingen bent u snel van uw pijn af”, aldus eigenaar Mark van Engelen. 

‘Unieke kans voor mensen die nu een peesblessures hebben!’

Het is niet verrassend dat juist Fysiotherapie Pijnacker Centrum als e´e´n van de weinige praktijken in Nederland met Shockwave is gaan werken. Van Engelen: “Het beroep van de fysiotherapeut is ontzettend snel in ontwikkeling. Nieuwe technologieën maken het voor ons fysiotherapeuten mogelijk om een stuk effectiever en efficiënter te behandelen. Ik vind het dan ook erg belangrijk en interessant om goede nieuwe ontwikkelingen toe te passen in onze Fysiotherapie praktijk!” 

Wie klachten heeft en benieuwd is of Shockwave hierbij kan helpen, kan rechtstreeks een afspraak maken bij Fysiotherapie Pijnacker Centrum. Hiervoor is geen verwijzing van een (huis)arts nodig. Ook zijn er geen extra kosten verbonden aan een Shockwave behandeling, behalve de reguliere kosten voor fysiotherapie. Indien patiënten voldoende aanvullend verzekerd zijn zullen de kosten dus volledig vergoed worden door de ziektekostenverzekering. 

Fysiotherapie Pijnacker Centrum is e´e´n van de eerste locaties in de regio waar Radiale Shockwave toegepast mag worden; een nieuwe behandelmethode voor onder andere peesklachten. 

Meer weten? 
Ben je benieuwd of Radiale Shockwave jou ook kan helpen bij (pees)klachten? Neem dan gerust contact op met Fysiotherapie Pijnacker Centrum aan de Stationsstraat 1 in Pijnacker.
Dit kan via telefoonnummer 015-3698350 of door te mailen naar:
info@fysiotherapie-pijnacker-centrum.nl.