<p>Namen van links naar rechts: Karin, Dion, Cora, Melvin, Evi, Rychard&nbsp;</p>

Namen van links naar rechts: Karin, Dion, Cora, Melvin, Evi, Rychard 

(Foto: Hans de Lijser)

Hoornse Hof Fysiotherapie voelt zich thuis bij Rodi

Delft - Hoornse Hof Fysiotherapie onderscheidt zichzelf door middel van een kleinschalig, maar divers team van experts die gerichte fysiotherapeutische zorg kunnen bieden. Zo hebben ze manueel therapeuten, sportfysiotherapeuten en zelfs een echografist en orthomoleculair diëtist die u kunnen helpen om weer van uw klachten af te komen.

Expertise
“Volgens ons draait fysiotherapie vooral om het optimaal gebruik kunnen maken van het lichaam”, aldus Dion, fysiotherapeut bij Hoornse Hof. “Hiervoor is het persoonlijke contact en het leveren van maatwerk belangrijk. Mede door inzet van echografie en de nauwe samenwerking met bijvoorbeeld het Reinier de Graaf Gasthuis, het Reinier Haga Orthopedisch Centrum en verschillende huisartsen in de regio kunnen we efficiënt bepalen welke behandeling het beste bij uw situatie past.’’ Tevens kunnen sporters terecht voor het revalideren van blessures. Er is een ruime oefenzaal met voldoende oefenmogelijkheden.

Corona
‘’In verband met het coronavirus maken we gebruik van een hygiëneprotocol. De praktijk voldoet aan alle infectiepreventierichtlijnen (RIVM en VWS).’’

Rodi Media
“Wij hebben bij Rodi Media ZH gevelreclame, vlaggen en textielframes laten maken. Dit is heel mooi geworden. Het geeft een mooie uitstraling aan ons bedrijf en zorgt ervoor dat we opvallen in de wijk. Dit was vroeger een schoolgebouw, dus zonder de nieuwe gevel zou je niet snel zien dat het een fysiotherapiepraktijk is.”

Meer berichten